Baby ahojte včera som šla na dialnicu, no uplne som zabudla kupit znamku, je moznost kupit ju dnes? Neviem ako sa to mohlo stat :/
Je možnosť, že ti príde domov pokuta vo výške 150e. Stalo sa mi to koncom roka, zabudla som, že mi predošlý deň skončila ročná známka a šla som po diaľnici. Uvedomila som si to až na druhý deň. Do mesiaca mi prišiel pozdrav vo výške 150€. ( s tým, že keď zaplatím tuším do 7 dní, tak stačí zaplatiť 100e)
Keď si ju kúpiš dnes už ti to nepomôže k tomu aby si za včera nedostala pokutu
Mne sa to stalo. Skoncila mi platnost aj som na to myslel, ale nakoniec som zabudol. Spomenul som si na druhy den rano, aj hned kupil. Pokuta neprisla. Ale mozno som mal iba stastie.
treba ju kupit hned v ten den do polnoci ako si sla omylom na dialnicu. Vtedy pokuta nepride, na druhy den uz nic
@aalt manželovi prišla pokuta po vyše roku a pol.. pripadne, možno ste šiel úsekom bez mýtnej brány (resp. zariadenia, ktoré sníma ŠPZ a vyhodnocuje)
Ahoj,ako píšu vyššie.aj nám prišla takto pokuta cca po pol roku 150€.ja som jazdila a bola v tom,že máme vyplatené.poplietli sa mi termíny.skoro má šlak trafil
@andaluzia12 siel som 70km, uz je to vyse roka. Ak si davaju nacas, tak riadne. Osobne to beriem, ze som mal asi stastie. Urcite to vedome nebudem skusat este raz.
Prišla Vám nakoniec pokuta,či nie?
@nikasb prišla behom mesiaca, 150€ ale zaplatili sme hned takze “len” 100€
Mne neprisla a hadam uz nepride.
Bohuzial, dnes uz ti to nepomoze.