Vie mi niekto prosím vysvetliť čo to znamená? Vidím to tu strašne často a už strašne dlho, ale nepochopila som 😊
na tom obrazku je napisane, kto bol Marta a ze na jej prosby Jezis vzkriesil Lazara..tak sa modli 9 utorkov pri svieci a potom sa ti splni, co si zelas, lebo ta modlitba je velmi mocna (parafrazujem dany text)..neviem preco 9 a neviem preco urorok 🤷😃
@veronika_sk000 9 lebo je to novena. Je ich milion
...to sa treba pytat anonymne? Je to take chulostive?
@evkamotka a co znamena samotna novena? preco prave novena?
ja nechapem, preco si tie baby nespravia sukromnu skupinu, ale kazdy utorok je to tu dookola cely den
@nelca84 je to v skupine Veriace mamičky
Len možno nie všetky vedia o tej skupine, tak sa pýtajú tu.
@mariaveronikag nemyslim tuto otazku, ale ze to na stene koluje cely den, vzdy to niekto pridava, a to je tu kazdy utorok dookola
Ďakujem za odpovede 😊
@zooeynka keď je možnosť pýtať sa anonymne tak nevidím dôvod prečo to nevyužiť 😊
@zooeynka a nechcela som zosmiešniť nič, jednoducho ma to zaujíma tak som položila otázku
Google nefunguje? Odpoved by si mala asi 1000x rychlejsie
@zooeynka neviem čo ťa už len toto tak žerie 😃😃 kľud 🙏🏼
Ale nezerie, je mi to jedno....neodpovedas na otazku a len to ze anonymne sa pytas, co sa hambis opytat pod svojim nickom?
@zooeynka zjavne ťa to žerie keď musíš stále komentovať to, že píšem anonymne 😊
Keď nemáš čo povedat tak jednoducho nereaguj. Beztak tu väčšina užívateliek nemá svoju fotku, tak ako aj ty. Čiže či už otázku položím anonymne alebo nie, je to jedno. Ja som zvolila prvú možnosť. Pekný deň.
Ja som sa už dozvedela čo som potrebovala.
Dakujem za prianie pekneho dna. Verim ze je uprimne. Aj tebe zelam pekny den.
Klasicka novena, tato konkretne k sv marte