Kočky dostala som ponuku pre moje deti na fotenie do letákov na oblečko ☺️ 😁 prosím tie čo máte skúsenosti dajte sem info 😁nechcem počuť ja by som nešla a iné hejty.dakujem za info ak sa podarí od niekoho s reálnou skúsenosťou ☺️
@marcellka32 agentúra je ok klasická sprostredkovateľská bez poplatkov vstupných zatiaľ.sme sa ešte nedostali k honorárom presným ale písala o 5% za sprostredkovanie to sa.mi zdá aj celkom.malo 😁
Kamoskina dcérka chodí na módne prehliadky, dostáva minimum peňazí, žiadne extra zárobky, ale baví ju to
@marcellka32 mne nejde o korunku syn sa veľmi.rad pretŕča jemu by sa to strašné rátalo ..chce byť lekárnik tak sa už smial že bude model lekárnik 😁veď práve ze5%z honorara podľa.mna bude naozaj mala.sumicka a nevieš cez ktorú agentúru robí ?
Neviem
Sestra, keď ešte bola malá, tiež dostala ponuku, no nakoniec to ale dopadlo tak, že zaplatila za nafotenie portfoliových fotiek ale žiaden job z toho nebol. Inak ako píše @marcellka32
@izasindlerova brat je profi fotograf takže portfólio už máme ďakujem ale za skúsenosť 🙂
Preveriť si agentúru, ak je ok tak do toho 🙂