Ahojte. Napíšte prosím svoj názor. Vo vašich diskusiách som zachytila , že najlepšie smart hodinky pre deti sú značka Carneo. Som s tým ok, ale povedzte ako si vybrať?
https://www.carneo.sk/detske-smart-hodinky/
Mám chlapca - skoro 9r. - chcela by som mu nejaké s gps, volaniami, krokomer, nech sú vodeodolné keby si umýva ruky, alebo náhodou skočí do vody , aby prežili 😂
Lenže na tej stránke sú 3 druhy a každé hodinky majú niečo super a ja sa neviem rozhodnúť 😒
čo všetko využívajú vaše deti ?
čo znamenajú "športové režimy?"
čo znamená "monitor kvality spánku?"
Najviac sa mi pozdávajú ti najdrahšie, lebo vyzerajú elegantne , nie už ako pre malé dieťa , a majú dokonca aj videohovor či čo, aj hlasové správy. Ale nemajú vyššie spomenuté funkcie a neviem či to je potrebné 😂 Ten krokomer by som privítala, aj to meranie srdcového tepu .
Ďakujem😅
@puertorico moj maly take hodinky nosil tyzden a potom ich dal dole. Zavadzali mu. Su trosku vacsie na ruke a aj vyssie ale teda moj je chudy, ma taku útlu ruku. Cize chod sa popozerať osobne do obchodov aby si si ich prirovnala k detskej ruke. U nas v skole su inak zakazane. Nesmu ich mat deti na ruke.
@puertorico môžem sa ti pridať do diskusie? 🙂 tiež by som chcela kúpiť pre syna na Vianoce