Ahojte, chcem sa opytat dcere sme pred rokom kupili detske smart hodinky a mame taky mensi problem s nimi ze neukazuju vobec polohu taku aku maju alebo pre istotu neukazuju ziadnu polohu. Problem je v tom ze napr.mi ukazuje polohu miesta na ktorom moja dcera nikdy nebola, alebo mi ukazuje GPS nie dcerinu polohu ale moju polohu kde sa aktualne nachadzam co mi uz duplovane podivne ked hodinky mala dcera na svojej ruke a bola v skole. Potom ked sa nejako tie hodinky spametali tak ukazovali este 5 hodin po navrate dcery domov zo skoly polohu ako keby bola stale v skole pricom hodinky mala na ruke. Teraz napr. mi zas ukazuju hodinky polohu ako keby bola zas niekde v lese pricom dcera je doma aj s hodinkami. Viete mi prosim poradit niekto kto ma tiez tieto hodinky ako sa dopracovat k tomu aby ta gps fungovala tak ako ma? Ma tam vlozenu kartu s datami.
Dakujem
Ahoj, syn začal 1. Ročník, tak som mu tiež kúpil tieto hodinky a mám rovnaký problém.
Viem že je v škole ale polohu v aplikácii vidím v uličke niekde 2 km od školy.
Ďalšia vec je, že je momentálne cca 13:25 a posledná aktualizácia polohy bola 9:22, čo je absolutne neprijatelné, nakoľko cestuje aj autobusom.
Viem, že som neporadil, ale mám rovnaký problém.
Želám pekný deň.
@lornashore no vidim ze niesom jedina, dnes mi ukazovala GPS ze je dcera v skole a po 5 min co som si sadla do auta mi zrazu GPS ukazovala ze dcera je niekde 4km od skoly co bola riadna blbost. Nejdu mi tam ani aktualizovat mapy. A strasne rychlo sa vybijaju. Bolo pisane ze na jedno nabitie vydrzi baterka 3 dni, dcere nevydrzi pomaly ani den, o 13:00 ked dojde zo skoly, uz maju len 3 palicky a vecer uz mi pise v apke ze hodinky su vybite, pytala som sa aj ucitelky ci sa hrava s tymi hodinkami (lebo viem ze su tam aj hry) tvrdila ze nie, ze ju zatial nikdy nevidela ze by sa s nimi hrala max.mi zdvihla telefon ked som jej volala, cize to nebude tym ze sa snimi hra. Mam pocit ze tie hodinky su nejake chybne. Synovi mam moznost na pausal zobral Carneo hodinky, on bude mat narodeniny tak ich dostane, o tychto som citala velmi dobre recenzie a casom asi dcere uz telefon dam. Uvidim este.
@pupava36 nikto nema skusenost takuto s hodinkami? Funguju ako maju?