Ktore detské smart hodinky by ste doporučili.majú vaše deti,s akými ste spokojne.
Už som ako tak vybrala,ale nemaju Bluethoot.vadí to????
Ďakujem
mojadostane firbite ice 3 ,,, ina je tenucka a ine na nej vyzerali smiesne ,.. sledovat a ani volat jej nemusim .. chce si s nami kontrolovat kroky ked chodime na vylety ..
@rachel36a ano,presne.aby som vedela kde je,a dovolala sa mu
@rachel36a zatial.sa mi tieto najviac pozdavaju
my mame lamaxy.. su fajn ale syn ich nosi len ked musi na vyletoch. do skoly a von ich nenosi. nechce. zavadzaju mi pri bundach lebo predsalen su tie vsetky smart hodinky aj celkom mohutnejsie ako detske digitalky. a poti sa mu ruka pod remienkom.
@humajova85 presne tieto sme mu kupili, v nay su za 30€, a v Digitall.sk za 25€... Maju aj kamenne predajne
@rachel36a a ste spokojna?
@humajova85 twraz ich dostane na vianoce, tak este neviem posudit, len sme ich vyskusali..ale su jednoduche na ovladanie a spĺňajú to co potrebujeme
@humajova85 potom mysli na to, ze ti to bude ťahať dáta, takže min.15€na mesiac ťa budú stáť😏
@rachel36a prosím vás,ako ste ich spárovaní s telefónom
@humajova85 nainstalovala som si potrebnu apku a naskenovala qr kod..
@rachel36a Zatiaľ ste spokojná? Ako je to s volaním? Chceme tieto tiež kúpiť, len zdajú sa mi lacné na také funkcie, tak či je to aj pravda
@luciatko86 nas ide mat len 7 rokov , takze v pohode mu stacia. Volat moze a my jemu, mozem nastavit aby mu nemohli volat cudzie cisla, nastavit cas kedy nemoze hodinky vyuzivat napr ked je v skole.. napise mi spravu alebk posle hlaskvu...viem ho lokalizovať...ma tam jednu hru a fotak...za tie peniaze som spokojna
@rachel36a ďakujem, aj náš ide mať 7, kúpili sme ich, len akosi nefungujú sms, nechodia, spravili ste niečo? A píšu, že môžem dokázať odsledovať čo robí, ale v appke nič také nie je
@luciatko86 sms tieto hodinky nepodporuju, len spravu do apky vam moze poslat...da sa odfotitcez apku kde je, co robi, ale neskusala som to...zatial som nemala dovod
@humajova85 aj nas ma bez...,alezi na co hodinky chcete...my sme chceli aby vedel koľko je hodin a aby sme sa mu vedeli dovolat, pripadne ho vedeli lokalizovat...