Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

majka176
22. sep 2023

Tak to sa pripnem 📌, tiež chcem pre dcéru, ale z toho množstva si neviem vybrať 🙂

veronika1754
autor
22. sep 2023

@majka176 práve a hlavne čo som čítala staršie diskusie tak moc spokojných mamičiek tam nebolo no za 2-3 roky sa snáď kvalita tiež niekam posunula

wade
22. sep 2023

Problem hodiniek je ze ich treba nabijat, musis v nich mat SIM kartu a skor ci neskor ich dieta zacne zabudat doma / nebude nosit, lebo ono z nich priamo nema nijaky osoh - takze nie je motivovane si ich brat (je to vlastne len velka opacha na ruke). Kym dostali moje dve mobil (10-11 rokov), tak som pouzival AirTag od applu. Je to relativne lacne, vydrzi 2 roky na jednu bateriu, a vidis celkom presne polohu stale. Netreba to nabijat a da sa to lahko schovat do tasky + dostali jedno na kluce. Bohuzial to funguje iba s Apple zariadeniami. Na androide pokial viem, spolahliva alternativa neexistuje.

lubka668
22. sep 2023

@veronika1754 My sme v tomto neboli velmi narocni. A syn ma Carneo Guard Kid, ten starsi model. Na telefonovanie su dostacujuce, GPS natolko spolahliva, ze vidim, v ktorej casti dediny sa nachadza. Nabijat potrebuju kazdy druhy den. Rano ho budia do skoly a pocas vyucovania ich ma zablokovane cez rodicovsku aplikaciu, tak aby nahodou nerusil pocas hodiny. Jedinu nevyhodu sme zistili po tom, co v nich skocil do bazena na plaveckom. Uz dozili🙂 Ideme mu teda kupit nove, pozerala som, ze ich maju teraz v Nay v akcii, tak berieme tie iste..

viky7
22. sep 2023

my mame tiez carneo, a tiez uz boli v bazene 🙂 ale este to rozchodili ... dcera ich ma od 1. triedy, pouzivame ich, ked sa s nou potrebujem po vyucovani spojit ... teda hlavne ona so mnou, lebo ich mava v taske ... teraz som ocenila ich funkciu fotenia na dialku, ked dcera isla zo skoly sama a bola nahnevana, tak som jej uz nevolala ale kedze ich mala na ruke, som podla fotiek z nich videla, ze kde je ..... tiez je tam funkcia, ze hodinky same zavolaju - odposluch, ale velmi zle pocut vtedy ... polohu neukazuju presne, ale ani uplne zle ...

veronika1754
autor
22. sep 2023

@wade no apple nemám, mne ide o používanie v podstate tojo pol roka až rok, keď sa dcéra prváčka sama premiestňuje zo školy na krúžky a domov, len aby som mohla od kontrolovať či išla na zuš a či už ide domov, keďže nemám šancu ju stále vodiť, bývame v malom meste má to blízko, skôr len na kontrolu začiatkov potrebujeme

veronika1754
autor
22. sep 2023

@viky7 ďakujem pozriem ich

veronika1754
autor
22. sep 2023

@chadkroeger mate s nimi aj skúsenosť?

chadkroeger
22. sep 2023

@veronika1754 nie, dostane ich teraz na 6narodeniny. Ma dobre recenzie

zara1357
22. sep 2023

@veronika1754 mame carnero platinum - za nas dobre

smolo56
22. sep 2023

Tiež máme Carneo Guard Kid zatiaľ spokojnosť, uvidíme neskôr

veronika1754
autor
22. sep 2023

@smolo56 môžem sa opýtať koľko tak miniete na paušál alebo sa to dá pripojiť aj na wifi

marca12
22. sep 2023

@veronika1754 nepotrebuje pausal,staci kredit na dobijanie. U nas v rodine maju deti carneo a rodicia su spokojni. Vies ich ovladat cez appku a vidis pohyb dietata.

veronika1754
autor
22. sep 2023

@marca12 to je super, idem ich pozrieť lebo už od začiatku roka som kvôli super učiteľke skoro infarkt dostala 😁

smolo56
22. sep 2023

@veronika1754 syn to má na kredit, vysvetlila som mu že nech volá iba keď vážne potrebuje a že mu zrušíme a zavoláme späť, tak aby kredit nemiňal, ak chces GPS presne treba dáta na mobile, mne to prišlo zatiaľ zbytočne a c škole sa automaticky pripojí na wi-fi, a cez hodiny mám cez apku zablokované aby sa s nimi nehral...

chadkroeger
27. sep 2023

@marca12 aký je prosím názov apky? Findmykids?

pet_gn
2. apr 2024

@lubka668 @viky7
dobrý deň, mohla by som sa prosím spýtať, viete mi povedať, aká by bola funkčnosť tých carneo hodiniek bez vloženej simkarty? uvažujem ich totiž kúpiť krstňaťu, ale jej rodičia veľmi nie sú za volacie hodinky. No pripadá mi zbytočné kupovať jej smart hodinky bez možnosti vloženia sim karty (ak by v budúcnosti zmenili názor). Vopred ďakujem za odpoveď

niekto2hy
3. apr 2024

@pet_gn - bez sim - nemoznost nastavenia (pokial nema podporu wifi)

wade
4. apr 2024

@pet_gn ak rodicia nechcu smart hodinky, tak su to vyhodene peniaze - treba ich nabijat, atd. To si dieta neobstara. Celkovo - pouzitie detskych smart hodiniek je primarne na volanie / sledovanie polohy. Bez SIM to skonci v supliku.

pet_gn
4. apr 2024

@wade
@niekto2hy ďakujem za názory

denky2612011
3. júl 2024

@viky7 dobry den ste spokojna s carneo nwkazia sa vam ja som kupila synom ale v kuse sa kazili 4 krat som ich reklamovala sice to bolo este v roku 2017 cize s tej prvej serie potom sme ich uz nechceli kupili sme helmerky nosili ich do nedavna do 11 rokov kym sa nepokazili a potom uz dostali mobil

viky7
3. júl 2024

@denky2612011 nepokazili sa ani raz, ale nejako intenzivne sme ich nepouzivali, ale kupovali sme ich cca pred 3 rokmi asi a stale idu ked ich z casu na cas vytiahneme

pianina
2. aug 2024

Môžte mi napísať ,či ste využívali Smart hodinky u 9 ročných? Napíšte konkrétne značky.Dakujem

kitty2803
1. sep 2024

@lubka668 ahoj prosím vedela by si mi poradiť? Kúpila som dcére tieto hodinky ale GPS mi ukazuje úplne iné miesto kde sa dcéra nachádza..konkrétne asi 15 km ďalej ako reálne je.. Co stým robiť?

kitty2803
1. sep 2024

@viky7 ahoj prosím vedela by si mi poradiť? Kúpila som dcére tieto hodinky ale GPS mi ukazuje úplne iné miesto kde sa dcéra nachádza..konkrétne asi 15 km ďalej ako reálne je.. Co stým robiť?

kitty2803
1. sep 2024

@zara1357 ahoj prosím vedela by si mi poradiť? Kúpila som dcére tieto hodinky ale GPS mi ukazuje úplne iné miesto kde sa dcéra nachádza..konkrétne asi 15 km ďalej ako reálne je.. Co stým robiť?

niekto2hy
1. sep 2024

@kitty2803 Ktore?

zara1357
1. sep 2024

@kitty2803 vypni si appku a opäť zapni. Prípadne cez appku aktualizuj polohu. Občaa sa to stane aj nám, ale môj mobil mi niekedy ukazuje polohu vedlajšej obce.

lubka668
1. sep 2024

@kitty2803 Po zakúpení, v aplikácii vypnúť lokalizáciu LBS, hodinky zobrať von mimo budovu aspoň na hodinu, nech sa chytia a aktuálnu polohu dieťaťa zisťovať vždy vyžiadaním v aplikácii. Kliknúť na tú zelenú slzičku na mape. To sa nám osvedčilo, skús, snáď pomôže;)