Baby… riesit nejak, ak v detskom kutiku su deti starsie/vyssie ako je limit? Konkretne moja skusenost z avionu v BA - ten bezplatny kutik pri kaviarni…. Deti o hlavu vacsie ako vyskovy limit, rodicia sedeli na kave, dlabanec na deti a tie tam skakali hlava nehlava, len som dufala, ze neskocia mojej na hlavu. Nechodime casto, ale ten limit tam asi nie je len tak pre srandu.
detský kútik nemá žiadneho pána?
aspoň napísať list na OC, nech to riešia.
@jaass konktetne v tomto kutiku som ani nevedela, ze za kym vlastne ist. Lebo rodicia tych deti musia vidiet ten vyskomer pri vstupe a kaslu na to, im asi nema zmysel nieco hovorit. Detto ked vidia, ze su tam male deti, najcastejsie batolata a ich maju styl hry nevhodny do toho priestoru
Oprava: ich vacsie deti maju styl hry nevhodny do toho priestoru
@deti95060810 kedysi tam bola tabula s info, teraz som ju nevidela, ale ani nebol cas hladat lebo som musela mat oci na svojom dietati. Skusim asi zavolat, ze kto to ma na starosti, snad aj im ide o to, aby ten priestor bol bezpecny
riešiť hned na mieste , popripade napiš na vedenie
sú tam určite kamery tak si to vedia pozrieť a doplniť info a tabuľu
Ja by som napisala aj email, ak sa da. Takto budes mat aj pisomny dokaz ze boli upozorneni, ze v kutiku su porusovane pravidla, a ak sa stane nejaky uraz sposobeny starsim dietatom, nebudu sa moct vyhovarat ze o nicom nevedeli...
Tiež mám podobnú skúsenosť, detský kútik 0-3 r a bola tam skupinka deti vo veku 8-10r, viete si predstaviť co tam robili, blaznenie skakanie hlava nehlava... normálne som mala strach aj o cudzie deti, nie len o to moje. Deti som upozornila, že už snáď nemajú 3 roky a našťastie to pochopili, ospravedlnili sa a odišli
Podľa mňa stačí upozorniť, niekedy to ľudom skratka nedôjde, ani rodičom ani deťom. Nevyháňat, len milo pripomenúť nech sú ohľaduplní
Ja som to pár krát riesila hlavne na trampolinach ked tam starší moc divočili ze nech dávajú pozor na drobcov a vzdy boli všetky decka zlaté a poslúchli. Ich to skratka vôbec nenapadlo ze už sú veľkí
Určite riešiť. My sme minule boli s malým v hernicke a presne toto riešili mamky. Že sa boja o malé deti lebo tie väčšie sú jak opice 🤦♀️ skáču, nedávajú pozor, buchaju do seba, predbehuju sa, a jedna mamka hneď povedala, že určite upozorniť. Nie je to len tak predsa napísané.