Prosím vás,zháňam pre syna hodinky hlavne na volanie,chcel by tam nejakú hru,prípadne budík, aby som si mala možnosť odsledovať kde sa práve nachádza a hlavne také hodinky zháňam ktoré majú externú pamäť (že sa dá dokúpiť SD karta) a práve s tou SD kartou mám problém.vsade sa píše že hodinky majú internú pamäť napr.500 MG,niektoré 4GB ale nepíše sa nikde či majú aj SD kartu.velmi vám budem vďačná ak by ste mi poradili.jedine na stránke Nay je uvedené či hodinky majú SD kartu (prešla som si všetky hodinky na stránke Nay a len 1 mali SD kartu).
@dzinka777
A načo tam chces SD kartu? Mi sme kúpili minulý rok na Vianoce 7-rocnej dcére,ale už by som veru nekupoval. Telefonovanie nestojí za nič,aspoň naše zle bolo rozumieť,na všetko sa pýtaš dva krát. Fotoaparát tiež nula bodov. Hry-žiadne a ani si neviem predstaviť hrať na tom nejakú hru. Aj sme ich reklamovalia druhé boli také isté,a aj nám to zdôvodnili že to nikdy nebude také volanie,ako na normálnom telefóne. Keď chceš sledovanie polohy,tak ma to musíš mať zapnuté dáta-to som napr tiež nevedel. Také lepšie a kvalitné hodinky stoja cca 100€ a keď sa podarí,tiež sa dajú rozbiť.
A za to kúpiš už aj telefón ktorý ti toto všetko spĺňa,do ktorého stačí nainštalovať aplikáciu,kde si môžeš regulovať kedy a koľko a ešte aj aké aplikácie môže dieťa používať. Čiže ja osobne by som išiel rovno do telefónu,nie najskôr hodinky,ako som si to predstavoval. Ale každý môže mať na to svoj názor,hlavne odporcovia telefónov pre deti.