Detská sedačka na bicykel

kathy93
17. jún 2018

Ahojte žienky chcem si kúpiť bicykel a zaujímalo by ma či sa dá dať detská sedačka aj na celoodpružený bicykel, ďakujem za odpovede 🙂

slniecko35
17. jún 2018

Myslim, ze by nemal byt problem, ved sa spytaj ked budes kupovat bicykel. Mam sedacku britax jockey vzadu, upevnuje sa na tyc tesne pod sedadlom.

kathy93
autor
17. jún 2018

@slniecko35 hej lenže tie celoodpružene majú iný rám a chcela som najprv kupovať cez internet no a netuším či by mi v takom inSPORTline vedeli aj naozaj poradiť. Obávam sa že by povedali čokoľvek len aby som kúpila u nich. I keď ja by som tam kúpila i tak aj iný bicykel lebo majú najnormalnejsie ceny.

anulienkalenka
2. jan 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

skus pozriet na cyklospeciality.sk ked sme tam synovi kupovali bicykel, mali tam aj sedačky pre deti

12romi34
27. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

aku doporučujete? Kd eje lepšie umiestnit sedačku? Dopredu, alebo dozadu? Je to ten isty druh sedačky, alebo nie?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
26. jún 2019

ja by som dieta radšej posadila dozadu. Je to aj pre teba lepšie, budeš pred seba lepšie vidiet

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
2. dec 2019

prednu sedačku som na bicykli ešte ani nevidela