Detská postieľka zapácha

31. mar 2023

Žienky poraďte mi, lebo ma už ide drbnúť 🙈
Pred 3 dňami som kúpali detskú postieľku z druhej ruky, krásnu akú som chcela. Bol po ňu len muž. Keď ju doniesol domov a poskladal, začala som z tej konštrukcie cítiť pach, matrac som samozrejme kúpila do nej nový 🙈🙊😐 ani neviem identifikovať čím zapácha 🤷‍♀️ zatuchliny viem ako páchanu, toto je taký zvláštny zápach. No k veci, skúšala som ju najskôr očistiť jarovou vodou, potom vanishom, avivážou zriedenou s vodou, nakoniec ešte levanduľovým olejom. Všetko pomohlo len na chvíľu a potom som to cítila znovu 🤦‍♀️ muž mi hovorí že preháňam, že on nič necíti, lebo na diaľku to cítiť nie je, len keď si čuchnem z blízka. Hrozne mi to vadí 🙈 myslíte, že ešte existuje niečo čím by som ten zápach z konštrukcie odstránila?? Alebo už mám smolu a môžem ju buď predať, alebo vyhodiť 😏

lentilka23
31. mar 2023

Ak si este tehotna tak citis viac nez dost, podla mna citis lepidlo s cim je zlepena. Ja som to mala tiez, skoro som zosalela, kupili sme poschodovu postel cez bazos pre deti, nemohla som ani spat v tej izbe. Muz necitil nic. Vydrhla som ju vselicim moznym aj octom. Nepomohlo. Po porode som uz necitila nic. Zazrak. 😅

ikonica
31. mar 2023

Skus ju este nechat na balkone nejaky cas, ci to nepomoze. Mame pivnicu, kde predym bola pracovna a obcas sa z odtokov uvolnuje zapach a bohuzial tym niektore veci napachnu (uz to budeme v lete nejako riesit)... Ale po par dnoch na balkone je to prec...

zorkahorka
31. mar 2023

Natri farbou

paciko9
1. apr 2023

Mne smrdelo vsetko, ale ozaj vsetko.😀😀😀ale na tuto storry nezabudnem🤣🤣. kupila som lovelu na veci pre malu, vyprala som a skoro som skolabovala ako mi tie veci smrdeli, nestastna volam muzovi,ze vsetky babetka vonaju len nase bude smrdiet