Žienky poraďte mi, lebo ma už ide drbnúť 🙈
Pred 3 dňami som kúpali detskú postieľku z druhej ruky, krásnu akú som chcela. Bol po ňu len muž. Keď ju doniesol domov a poskladal, začala som z tej konštrukcie cítiť pach, matrac som samozrejme kúpila do nej nový 🙈🙊😐 ani neviem identifikovať čím zapácha 🤷♀️ zatuchliny viem ako páchanu, toto je taký zvláštny zápach. No k veci, skúšala som ju najskôr očistiť jarovou vodou, potom vanishom, avivážou zriedenou s vodou, nakoniec ešte levanduľovým olejom. Všetko pomohlo len na chvíľu a potom som to cítila znovu 🤦♀️ muž mi hovorí že preháňam, že on nič necíti, lebo na diaľku to cítiť nie je, len keď si čuchnem z blízka. Hrozne mi to vadí 🙈 myslíte, že ešte existuje niečo čím by som ten zápach z konštrukcie odstránila?? Alebo už mám smolu a môžem ju buď predať, alebo vyhodiť 😏
Skus ju este nechat na balkone nejaky cas, ci to nepomoze. Mame pivnicu, kde predym bola pracovna a obcas sa z odtokov uvolnuje zapach a bohuzial tym niektore veci napachnu (uz to budeme v lete nejako riesit)... Ale po par dnoch na balkone je to prec...
Natri farbou
Mne smrdelo vsetko, ale ozaj vsetko.😀😀😀ale na tuto storry nezabudnem🤣🤣. kupila som lovelu na veci pre malu, vyprala som a skoro som skolabovala ako mi tie veci smrdeli, nestastna volam muzovi,ze vsetky babetka vonaju len nase bude smrdiet
Ak si este tehotna tak citis viac nez dost, podla mna citis lepidlo s cim je zlepena. Ja som to mala tiez, skoro som zosalela, kupili sme poschodovu postel cez bazos pre deti, nemohla som ani spat v tej izbe. Muz necitil nic. Vydrhla som ju vselicim moznym aj octom. Nepomohlo. Po porode som uz necitila nic. Zazrak. 😅