Detinskosť

21. mar 2022

Dobrý večer. Neviem či je správne tu písať. Ale veľmi sa hanbím. Mám 31 rokov, mám 9 rokov priateľa. Posledne 4 roky mám bolesti tela, chodím k neurologovi. Bola som na mr,ct, boli mi robené ďalšie rôzne vyšetrenia. Najnovšie cakam na lumbalku. Prejdem k veci. Posledne týždne sa sama na sebe prichytim, že sa v niektorých veciach správam Ako úplne dieta. Napr. Bola som s priateľom v obchode a chcela som aby sme si kúpili jednu hru, povedal, že nie kúpime si inú a ja 31 ročná som tam stala pri pulte asi 3 minúty, že ju chcem a hotovo. Až sa hanbím vám to tu písať. Posledný čas zle spávam, som nesvoja, ako keby som sa stavala dieťaťom. Neviem co mám robiť, kde začať, som zúfalá. Dakujem za prečítanie

nelca84
22. mar 2022

A preco si si tu hru nekupila sama? Potrebujes snad povolenie od priatela?

mamina0078
22. mar 2022

Neviem nič mi na Tom nepríde detinské možno len to, že si si ju nekúpila sama ale aj ja keď idem s kamoškami alebo priateľom do kina alebo niekde a ja chcem ísť na 1 film oni na 2. tak som z toho mierne sklamaná, že sme nešli na môj alebo aj na iné situácie sa to dá použiť. Podľa mňa také sklamanie keď niečo viac preferuješ ale vyhrá niečo druhé je normálne.

mischelin999
22. mar 2022

Ale prosim ta, tiez ked sa mi nieco paci kludne aj infantilne a mam na to naladu alebo to proste potrebujem lebo tazke obdobie alebo tak, si to kupim a nebudem sa pytat.