Deti a mačacia kaviareň

sszuzu8
16. apr 2023

Ahojte boli ste s deťmi v kaviarni kde sú mačičky? Sme v najme a nemôžeme mať zvieratko. Dajú sa aj hladkať? Prídu a pritulia sa? 🙂

liz_lemon
16. apr 2023

my chodievame, macky sa daju hladkat, pritulne su ako ktora, ale detom treba vysvetlit, ako sa maju spravat, lebo vela deti tie macky doslova nahana a otravuje

nnnuuunnn
16. apr 2023

Dnes som v takej bola. V Ba. Hladkať sa dajú stále, neboli ani agresívne, nič, sú na to mega zvyknuté, môžeš na ne rovno siahnuť, je jedno či na hlavu, telo... Mačky spali a bolo im to úplne jedno že ich niekto chytal. Ale vyslovene samé neprichádzali, ani sa netulili. Ležali na svojich lezadlach, alebo sa tam spacirovali.

michu_
16. apr 2023

pozeram, ze si z Ke.
my sme boli teraz nejak medzi sviatkami tam. vystihli sme asi taky den/sobota poobede/, ze tam bolo uplne plno a baby nestihali a bolo tam na mna teda prilis vela ludi :D tak odporucam ist urcite v nejak menej frekventovanu dobu.
macky su v pohode, prechadzaju sa tam, obcas aj pridu, vyskocia na stol, pospavaju, ako sa im chce.. ;)

sszuzu8
autor
16. apr 2023

@liz_lemon to nie moje sú vychovane a majú úctu k zvieratkám. Niekedy pod bytovkou majú možnosť pohladkať nejakého psíka tak vedia ako sa majú správať

sszuzu8
autor
16. apr 2023

@michu_ 😍😍😍😍 bozeeeeee milujem ich 😃 to je také megaaaa. Pôjdem niekedy cez týždeň s babami asi nech sa pohraju keď nebude tlacenka

jana0215
16. apr 2023

@sszuzu8 u nás v BB bol zákaz brať deti do mačacej kaviarne. Treba asi zistiť, ako to majú v konkrétnej. 🙂

liusa82
16. apr 2023

chúdence mačičky...len tolko k tomu.Sekala by som ruky takým kto ich tam naťahuje hlava,nehlava a to teraz nemyslím iba deti.Niekedy aj dospelák nemá rozum.A ani sa nečudujem že sú väčšinou zákazy chodiť tam s deťmi.No česť
výnimkám kde mamy dajú na deti pozor a aj dozoruju aby im nerobili zle.Keby mám takú kaviareň ani ja by som to nepovolila

uhnakova
16. apr 2023

@liusa82 bola si už v mačacej kaviarni? My sme boli viackrat, obvykle s dcérkou, lebo miluje mačky. Vačšina mačiek pospáva kdesi vo výške, takže deti na ne nedočiahnu. Majú urobené rôzne cestičky po stenách a otvory, kadiaľ sa dostanú do inej miestnosti a človek za nimi nemôže. Takže s ľuďmi komunikujú len mačky, ktoré majú zrovna na to náladu. Je tam aj skrinka s hračkami pre mačky, dcérka si zvykne odtiaľ niečo zobrať a skúša to na mačky s hračkou, žiadne šialené naháňanie mačiek som tam jakživ nevidela. Kaviareň funguje vďaka objednávkam mierne predražených zákuskov a pitia, živia z toho aj mačky, takže určite nepošlú preč časť potenciálnych zákazníkov. Minule jedna mačička vyskočila zo zábradlia mojmu mužovi rovno na plece a uvelebila sa tam, super zážitok sme mali.

liz_lemon
16. apr 2023

@uhnakova ja som teda zazila viackrat deti, co sa nevedeli vmestit do koze, a aj sam majitel sa nam raz stazoval na taketo spravanie, a ze ludia sa este aj urazia, ak ich upozornia

bessie12
16. apr 2023

@sszuzu8 @michu_ vdaka za tip. Ani som nevedela, ze niečo také v KE mame. S priateľom sa tam chystám, ked budeme na Slovensku. Už teraz sa teším 😻

abbey1
17. apr 2023

My chodievame pravidelne v UK. Ale tam môžu až deti od 10 alebo niekde až 12 rokov, treba doklad totožnosti, plus v sprievode dospelej osoby. Mačky sa tam majú parádne. Personál dáva veľký pozor, aby nikto mačky nenaťahoval a podobne.

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz