Ahojte, sama si nikdy vyveštiť nedávam, no pred nedávnom to spravila za mňa moja svokra, dostalo
Sa to až ku mne a mám teraz z toho obavy, snažím sa na to neveriť ale aj tak je vo mne obava, co mám robiť?
A co take ti vyvestila skrz tvoju svokru… prosim ta take dristy zabudni na to
Ak možno aj par veštic existuje, čo vedia predpovedať budúcnosť a tym chcú pomôcť ľuďom, určite nemôžu predpovedať tvoju budúcnosť cudzím ľuďom. To bude len daka sarlatanka co videla príležitosť vytrieskat z tvojej svokry peniaze
@juliacenc Odchádzam na nejakú dobu do zahraničí, že tam nebudem spokojná a nesplní to
Moje očakávania a pod.
tak uvidíš..ja by som si z toho ťažkú hlavu nerobila.
Tak to mozno ani nie je pravda, ale naschval svokra povedala
Skôr "vyveštila" to, čo chcela svokra počuť.
@aniele hej, keďže jej stíhal pred tým povedať ako to je daleko a pod. neg. Veci k tomu
To si svorka sama urcite vyvestila sama v jej hlavicke :D jezis ludia, toto je asi ako verit na to, ze zem je plocha
No myslim, ze uz ti je jasne, ze to mas vyhodit z hlavy. A kam ides?
Veď čo je na tom hrozne, ak tam nebudeš spokojná vrátiš sa domov.
@juliacenc idem pracovať do USA
Veď nič také strašné nepovedala. Ak by to aj bola pravda, čo sa stane?
@januska12323 Ide o to že to mám ako príležitosť a teším sa tam.
Tak sa teš ďalej a na nejaké blbé keci sa vykašli.
Vau 👏 super vela stastia nenechaj si pokazit taku prilezitost blbimi kecmi 👍👍👍
Véd keď to nevyjde, prídeš domov, či čo,? Príležitosti môžu vyjsť alebo nemusia.
na to netreba vestenie, aby rozumny clovek vedel, ze odchod do zahranicia je drina, riziko, nepohodlie atd., co sa tyka kariet - to ukazuju predpoklad, ale situacia sa vzdy meni na zaklade nasej reakcie, takze ty mas urobit len to, ze ber svoj odchod viac realisticky....americky sen sa podari malokomu
nenechaj sa znechutiť, ja by som svokre vynadala, prečo sa také veci pýta, keď nemáš záujem a ešte cudzích ľudí, zase netreba všetkému veriť, nenechaj si pokaziť radosť, určite to bude v poriadku
kombinacia neprajnej svokry a naivnej nevesty.😲
svokra ti akoze u vestice vyvestila neuspech a nespokojnost...lebo sama je asi nespokojna a praje to aj tebe.
Ze mlada zena, ktora ma schopnosti odist do USA pracovat - veri na vestice, tak to je na zamyslenie...😵
@negymama Ja práve im neverím, len to vo mne vzbudilo obavu. To je cele. Nechodím si dať vyveštiť ani nic.
A idete tam aj s manželom?
@13uzivatelka11 To sa este uvidí.
Hlavne sa tým neriaď.
Ja som bola ako 19 ročná u veštice, ta mi povedala, že onedlho stretnem vysokého, mladého chlapca s hnedými očami a brckavymi hnedými vlasmi a že mi ublíži tak, že nebudem mať stabilný vzťah už nikdy, tri deti s rôznymi chlapmi, dva krát rozvedená a že moja sestra, že sa bude v ten rok vydávať...
Týždeň na to som stretla nízkeho, o 10 rokov staršieho, hrdzavého, modrookeho chlapa, s ktorým som stále (skoro 24 rokov), máme dve deti. A moja sestra sa bude vydávať až teraz 🤣🤣.
keby neveris nemas obavy
Joj, gratulujem! Tes sa. Urcite obavy by na teba prisli aj bez svokrinej vestice, lebo to pride na kazdeho, kto je zodpovedny. Aspon budes na vsetko pripravena 😉 . A niekedy ti bude aj smutno, tak cca po 2 - 3 mesiacoch najneskor. Drzim palce, nech sa podari pridat aj manzelovi. A mozno sa vratite s prirastkom 🙂 Mozno sa ani nevratite. Alebo prides domov hned. Nic sa nedeje. Jeto zivot vas = ty+ manzel. Dolezita je manzelova mienka. Predpokladam, ze ste zatial bezdetni
To že ideš do USA neznamená že nebudeš tam spokojná mohla mať pravdu je to taká obyčajná vec že idem do USA iná mentalita myslím si že ak sa tešíš to nevieš čo ťa tam v skutočne čaká. Môžeš sa vrátiť za krátky čas domov. Nič zlé nepovedala že TY sa tešíš je vec jedna že tam nebudeš spokojná je vec druha. Zažiješ na vlastne koži a potom uvidíš či to nebola pravda. Bude TI chýbať rodina možno preto budeš nespokojná. Zvlášť ak ideš tak daleko zistíš.
Nesmies na to mysliet! Zaciatky su tazke vsade, nieto este v dalekej krajine za oceanom. Len vydrz a dobre bude. A ani v slabej chvilke, ked ti bude smutno za vsetkym sa nestazuj svokre- bola by to voda na jej mlyn!!- Vidis ja som ti vravela, mali sme pravdu.🤣
Ahoj. No už aj keby nevyveštila, pracovať v Amerike je veľmi ťažký oriešok. Tomu ver. Veľmi veľa ľudí to vie. Zhoršuje sa bezpečnostná situácia naprieč Amerikou. Je to naozaj tak. Čiže klamstvo to byť vôbec nemusí. Veď uvidíš, hlavne si nemaľuj ružové oblačiky . Americký sen, to nie je niečo spred 30 rokov. Tak držím palce.
Ignorovat to, mala som taku v obchode, zacala mi somariny trepat a ze ked jej dam tri pary topanok zadarmo, tak to nejako odvrati. Pani som poslala het, ze su vsade kamery a rada zavolam na vestenie aj policiu. Len tak ficala prec. Podobne kolegynu nejaka zmotavala, ze jej za 80 eur povie, ze kto jej nepraje atd.