Denník Tam a späť

4. jún 2024

Ahojte, neodfotili by ste mi prosím niekto zopár otázok (čím viac, tým lepšie 😀) z denníka Tam a späť? Alebo stačí napísať, nemusí byť fotka. 🙂 Zaujímalo by ma, že či mi to niečo dalo a bavilo ma to vyplnat. Aké máte skúsenosti? Páči sa Vám?

foxanda
4. jún 2024

Ahoj, ja som ten denník mala ale poviem ti pravdu, vyhodila som ho. Lebo boli dni, kedy som si chcela zapísať, čo ma vnútorne trápilo a nie odpovedať na otázky typu: kde by si chcela stráviť dovolenku?

ewell13
4. jún 2024

@foxanda
Presne.
Dostala som ho na vianoce, a veru mam zapisany len 1 mesiac. Tiez by som si chcela zapisovat ine veci.
Prip, som myslela ze tam budu hlbsie otazky ako tipu s komu som dala naposledy pusu

suzitok
4. jún 2024

Ja som po ňom túžila, aj som ho dostala a tam zapadá prachom....niektoré otazky su take, ze nevies na ne odpovedat...proste nesadnu na daný deň, ktorý práve prežívaš..
Bola teraz otázka, ako by si prezila den, keby si vedela, že je o 24 hodin koniec sveta....netusim, co tam napisu ostatní, ale iste nikto by neuvazoval nad dovolenkou, ci wellnessom...99% ludi by prepadlo stresu, placu a zúfalstvu...

maryskas
4. jún 2024

takisto ako odpovede predo mnou. Bavilo ma to asi mesiac a vobec som na to nemala naladu..

19maca94
17. júl 2024

Ja ho píšem 3. rok dcérke (čiže posledný), je pravda, že už to flákam a píšem spätne veľa krát, ale ja som zaň vďačná. Tak viac mám vryté všetky spomienky v pamäti. Práve ho idem objednať aj pre mladšiu.