Ahojte, chcela by som začať viesť denník. Čo také si píšete v denníku, nejaké nápady myšlienky, chcela by som sa inšpirovať.
Deň s priateľom, či sme sa pohádali a na čom 🤣 kde sme boli, čo sme robili
Syn, čo milé, smiešne, vtipné povedal, aké má myšlienky.
Nejake plány, napríklad športové, koľko km som zabehla, koľko výpadov, drepov, klikov som v daný deň urobila... Alebo koľko minút som cvičila
Baby, to fakt toto robíte? Normálne som prekvapená,že si ešte niekto píše denník.
@monickaaa33 Môžeš si zapisovať výroky detí, svoje myšlienky, pocity. Možno plány do budúcna.
@monickaaa33 denník ako taký si nepíšem, ale zapisujem deťom míľniky vo vývoji - do roka tak každé dva týždne čo vie nové a potom občas raz za mesiac dva, aj hmotnosť. Je to zaujímavé neskôr porovnať s inými deťmi, ktoré ako rýchlo rástlo, ktoré bolo v čom šikovnejšie - vidno na tom ako je každé dieťa trochu iné 🙂
@koniarova no jasné, výborná psychohygiena a dobrý spôsob ako si urovnať myšlienky. Navyše, kto rád píše, tak sa v Tom vyžíva. Ako keď niekto, kto rád maľuje môže maľovať 😊
Nikdy som si nepísala denník a teraz som si kúpila motivačný diár na rok 2024 ... nechcem písať denník, ale možno len také myšlienky... záchytné body, čo má potešilo... nahnevalo... čo si chcem splniť... pekné myšlienky.... povzbudenia ... myslím si, že to pomáha zamyslieť sa nad každým dňom.... utrieť si myšlienky....pre takú psychickú pohodu a odolnosť...
@monickaaa33 ako teraz bola nová aktualizácia na iPhone tak s ňou prišla aplikácia Denník. A odvtedy si píšem tam - ono to automaticky dáva aj napríklad ked som niekde bola tak tam len dopisem ako som da cítila čo som robila pridám fotky, náhram si hlasovky sama pre seba 😄a veľmi ma to baví
...zoznamy a plany
Niekde mi vyskočila reklama na 5ročný denník. Niečo ako diár a ku každému dňu si zapisuješ. O rok znova k tým istým dňom. Tuším sú tam nejaké otázky a potom môžeš vidieť ako sa odpoveď každým rokom mení.
sorry, ale ak sama od seba nevieš, čo si písať do denníka, načo si ho chceš viesť? Ja mám pocit, že človek si píše denník, keď má potrebu zaznamenať si doň niečo SVOJE, nie to, čo si píšu druhí
Hocičo ti napadne.
@koniarova prečo? Úplne normálna vec
@dominikamacakova no neviem, či úplne normálna vec. V mojom okolí nepoznám veru nikoho. Píšem len a len za seba, aby to nevyznelo, že znevažujem písanie denníka. 😁 To by som nerada.
@koniarova a pýtala si sa každého? Ako vieš, že si nepíšu denník 🤔
@dominikamacakova dnes som sa v robote napríklad o tom bavila s kolegyňami. Jasné,že každého som sa nepýtala. 😁😁
Pocity, jedlo, čo som zjedla a aké pocity to vo mne vyvolalo. 😀