Ahojte, chcem sa opýtať na názory na denné štúdium na VŠ pri detičkách. Rozmýšľala som o vysokej zdravotnej. Je tam aj veľa praxe predpokladám. Myslíte že sa to dá zvládnuť? Tam asi neexistuje individuálne štúdium, alebo nejaká úprava. Ak máte skúsenosti, poraďte. ďakujem 🙂
Záleží od toho, či chceš popri tom aj pracovať. Ak áno, tak jednoznačne odporúčam ísť externe, pretože by si to nestíhala a na deti by ti neostal čas. Ale ak sa chceš venovať čisto len škole bez práce, tak to je v pohodke. Ja chodím na externé a väčšina na tom nestíha aj bez detí, záleží dosť aj od odboru.
Zo svojej skusenosti, mam 2 deti, a ťažko 1. semester. Vzdala som to, prepac, nedala som to pri diaľkovom štúdiu.
@sarinka123 detia domanoct mi daju tolko zabrat, ze ked pospia o 21:00 nepozriem ani 10 min TV, lebo zaspim v obyvacke v teplakoch 🙂)))
@sarinka123 a nie sa este ucit! Lutujem, ze som si nespravila skolu ako bezdetna
Ahoj mne sa podarilo vystudovat denne pri detoch. Bez muzovej a maminej pomoci by som to nezvladla., ked bolo treba postrzit ked som bola v skole, postrazili..pocas skuskoveho som sa ucila po nociach...mala som rok prerusene, lebo male babo som nechcela na dlhsie opustat...pokial budes mat podporu, da sa to v poho 😉
A to bolo cele pocas rodicovskej takze som pracu ani neriesila...to by sa ani nedalo a moj odbor sa nedal externe studovat.
Ahoj.. ja som denne doštudovala s jedným dieťaťom a v pohode 🙂 podstatné je mať podporu okolia a skutočne chcieť... Neviem aké veľké deti máš, bo ak sú v školke myslím, že v pohode 🙂 Môj priateľ sa keď bolo treba staral o krpca aj týždeň v kuse, varil a aj psychicky pomáhal, no museli sme využiť aj jasle. No myslím, že ak chceš a máš podporu a možnosti dá sa to 🙂 Držím palce 🙂
Podla mna ked si das ciel a nieco si zaumienis tak pojde to...ja som studovala bez deti...ale mala som spoluziacky ktore vystudovali aj s troma malymi detmii...bola som na externom...tak podlamna smelo do toho