Deň Narcisov

16. apr 2023

Prispievate na Deň narcisov ? Idem totižto robiť dobrovoľníčku a rozmýšľam, ako osloviť ľudí a aby to aj zabralo a prispeli. Máte nejaké nápady ? Ďakujem

bloger
16. apr 2023

Stačí sa len pekne usmievať. Ja väčšinou SMS pošlem.

maryetta
16. apr 2023

Počas strednej školy som robila doborovoľničku.
Aj sme oslovovali. Ale deň narcisov už ludia poznaju. Mnohi už aj sami pridu ak vidia.
Pripadne posielaju sms.

saxana000
16. apr 2023

Na tuto jedinu organizaciu prispievam kazdorocne..
Dievcata su mile usmiate vacsinou studentky alebo dobrovolnicky..naopak neznasam otravne zenske pred poliklinikou vyberajuce pre detsku onkologiu.tonom otravenej muchotravky zazerajuce na kazdeho ziveho tvora co prejde okolo..
Za tie roky kazdy vie o com tato zbierka je a ludia sami pristupuju dobrovolne ku kasickam.obycajne dobry den chceli by ste prispiet na ligu proti rakovine?urcite postaci..po odovzdani prispevku napriklad
dakujeme nech sa paci tu mate od nas kvietok nech mate krasny den.

klarissa25
16. apr 2023

Myslím ze pri takýchto zbierkach netreba na ľudí moc tlačiť nejakými slovami. Deň narcisov je medzi ľuďmi určite známy, takže ak budú chcieť, urcite prispejú

lelelienka
16. apr 2023

Prispievam dlhorocne a v podstate ani ma nemusia oslovit, aktivne pridem sama. Tuto zbierku pozna podla mna uz kazdy a tak kto chce rovno da, nepotrebuje oslovenie.To velmi nemam ani pri inych zbierkach rada, proste kazdy vidi ze tam stojite, tak bud da alebo neda.

lindous
16. apr 2023

Je to už pár rokov, ale tiež som raz robila na Deň narcisov dobrovoľníčku a jasné, usmievali sme sa, pozdravili sme, ale ľudia za nami chodili v podstate sami, je to známa zbierka 🙂

beataxxx
16. apr 2023

Záleží od miesta, kde budeš vyberať, najlepšie sú nákupné centra, prispievam vždy, je to veľmi prospešná a užitočná akcia

marsmykkok
16. apr 2023

Nejakú koordinátorku budete mať nie? Tak tá ti povie čo máte vravieť. Podľa mňa je hlavné odhadnúť ľudí. Neotravovať takých, čo bočia od teba krokom aj zrakom a zase zároveň ak vidíš že niekto je blízko teba a pozerá sa, tak tam nestál ako hluchonemá, ale pozdraviť a povedať, že robíte zbierku v rámci dňa narcisov pre ligu proti rakovine.