Drahé moje priateľky,
dovoľujem si Vás takto nazvať, prajem Vám k dnešnému milému sviatku matiek krásne chvíle s Vašimi ratolesťami, ktoré Vám Boh doprial.
Nastavajúcim mamičkám želám šťastný pôrod, a radosť.
Vám, ktoré sa snažia o dieťatko zo srdca prajem, aby sa Vám na príhovor svätej Anny a svätej Alžbety naplnila Vaša túžba.
S úctou sa skláňam pred Vami, ktoré ste nositeľky nového života, nech sú Vaše náruče prístavom Vašich detí, nech nikdy nezakúsite žiaľ nad stratou dieťaťa.
Tie mamičky, ktoré prešli, alebo prechádzajú týmto ťažkým obdobím vyprosujem u Pána Ježiša mnoho síl, aby tento kríž zvládli.
Prajem Vám krásny, aj keď upršaný deň.
Ach zeny nemusite byt hnusne niektore. Autorka je veriaca nema deti chcela by a den matiek preziva Mozno viac ako niektore tu matky. To ze spaja svoju vieru s materstvom je to co jej pomaha žit. To ze spomenula Boha svatych to je o nej . Nikomu nic nevnucuje. Ale to ako reagujete je zas o vas . Komu sa nepaci jej mila a neskodna tema moze rolovat dalej Ked nema co mile povedat . Autorka Dufam ze tvoje modlitby budu vypočute a snad uz buduci den matiek budes oslavovat 💕
@miadi ďakujem ti za podporu.
Nechcela som nikoho rozrušiť, ak niektorý príspevok nezaujal, ale ju uráža ako neveriacu, mohla ho proste ignorovať a čítať iné témy.
Ja tu tiež nikoho neponizujem, len preto, akú tému sem dal. Ak nemám čo k nej napísať, preskočil ju, ak áno, vyjadrím sa slušne.
Ďakujem ja tohto roku prvýkrát. 🙂 moc moc držím palce aby ti to vyšlo , tiež som veľmi túžila roky už po tom zmierena že z toho nič nebude prirodzenou cestou a zrazu keď som to najmenej čakala … držím palce a posielam objatie .
Pre autorky čo k tomu nemáte čo povedať ale musíte si za každú cenu svoj názor na všetko povedať - veď to napísala veľmi pekne nikomu nič nevnucuje , praje zo srdca . Tak to proste preskocte a vyjadrite sa inde pri nejakých sprostostiach . Ale všetkým mamičkám vserko krásne na svete prajem ❤️
@zuzanka.zuzu si na verejnom fóre moja 🙂 aj ona má právo sa vyjadriť 🙂 nech je téma aká je… skús byť tolerantnejšia
A to som si myslela, že pod takým milým príspevkom nebude nikto kopať. Jáj, ale čo sa ja čudujem, však? 😁
Ja žasnem, ako viete prskat aj pod takýmto príspevkom 😳 som stále presvedčená že na MK je najviac zloby, ješitnosti, nevdacnosti. Prepáčte milé “ženy” , ale je najvyšší čas popracovať na sebe, ste horšie ako tínedžeri…
@divokykonik ďakujem ti. Vieš, nemám to v živote ľahké, v mladom veku som stratila brata, od narodenia som ZTP, muža mám tiež ZTP, nemáme deti, nuž som len chcela, ktoré ich máte len popriať ku Dňu matiek všetko dobré
Ani jedna z tých, čo tu na mňa útočí nevie, ako sa každý rok cítim. Aké ťažké je mať prázdnu náruč. A viera je to posledné, čo mám, odmalička som tak bola vychovaná.
Ale určite nie som fanaticka, či sektarka, ako má tu niektoré castuju.
@bylinka25 netrap sa neber to osobne. Tu niekedy staci ten prvy trapny koment a spusti sa lavina ovce co si chcu kopnut nasleduju priklad. Tolerancia inych nazorov viery tu niekomu nic nehovori. Volakedy 90% krestanska krajina a teraz aby si sa bala ci nesmela na verejnom fore hlasit k svojej viere. Nic fanaticke si nepisala. Ty si pisala za seba ze ty posielas modlidbu a prosis za druhych ci uz to chcu ci nie ich vec .. ale nepisala si nech sa druhi modlia k tomu a tomu to je velky rozdiel ktore si jednoduchsie osoby nevsimli. Ze ty len zelas vsetkym dobro lasku skrz to comu veris. Tak by nemalo rozculit intelligentneho cloveka ani keby si bola budhista atd. Cez vela svojej bolesti zelas druhym aj to co nemas a chcela by si. Mas krasnu dušu nezatrpkla si. Drzim ti palce nech mas svoju rodinku.🥰
@tiezjedna tak to Asi zle chapes . Dieta nie je zasluha. Je to dar. Pre niekoho Dar Boži pre ineho dar prirody zivota. Pre ineho dar vdaka vede ( umele)ako moze byt dieta zasluha? Ze Niekto sa lepsie “ snazilkuje?” Ved plodnost a neplodnost si nikto nevybara nezasluzi. Co ta moze na tom iritovat ze zela druhym nech sa im splnia sny o materstve? Zela nieco dobre a to akou formou comu veri je jej vec. Niekto to nazve dar Bozi iny stastie. Nijak tym neubera zasluhy na tom co si v zivote ziskala.
@zuzanka.zuzu trošku nepekné kopnutie do niekoho,kto nikomu neubližuje.