Dobrý deň, ktoré sú prosím
Vhodnejšie do snehu a mrazu resp na sankovacku ? Zdá sa mi pri demar mamut je ta vložka tenká (videla som len na internete nemám osobnú skúsenosť) ….a pri demar Kenny sa bojim sa nôžky spotia s vnútro začne zapáchať akoby plesňou, stavalo sa mi to pri Enfant gumakoch a
Nedalo sa to ani vysušiť poriadne .
U Kenny sa dá vložka vybrať ? Ďakujem za rady
Plus sú ľahké dcérka napríklad má 4druhy obuvy na zimu a vždy len tie mamuty berie na nohy najradšej v nich chodi
Mammut majú vložku z ovčej vlny, vyberatelnu. Zima im isto nebude 🙂
Kenny nemaju vyberatelnu vlozku, su to klasicke snehule. Nedam na ne dopustit, mali sme ich niekolko sezon. Susila som ich bud na radiatore alebo som pouzivala taky susic na topanky z Decathlonu. Mammuty mavame ako klasicke gumaky do necasu alebo clapkanice. Mne sa do snehu neosvedcili, pridu mi take velmi neohrabane a robustne - proste klasicke gumaky, ktore su ale zase vo svojej kategorii top. Cize velmi lahke, ak teple. Ale ako som napisala, do snehu snehule, do necasu gumaky 🙂
Ďakujem za názory ….
@aaaadrianaaaa bolo ich treba veľa sušiť? Resp potila sa tam veľmi nožička? Ja som mávala väčšinou Superfit alebo Ecco ale tam som nikdy nemusela sušiť
Nie, casto sa nemuselo susit. Len skor pre moj dobry pocit 😁
Ja kupujem každoročne mamuty nikdy im zima nebola len tenké ponožky mali alebo pančušky...