ahojte vedeli by ste mi poradit?ma hnedy gauc,nabytok jelsa,pieskovu farbu na stene.neviem ake sa k tomu hodia dekoracie,vankuse popripade nalepky alebo tapety na stenu.dakujem.
@ketrin1211 skus modru strechu, tam najdes plno napadov
Ahoj my mame hnedy gauc (tmavy mahagon ) cierna wenge s bielou mame nabytok a dekoracie mam syto oranzovu..(kvetinace,stena oproti gaucu,vankusiky na gauci,a tmavy mahagon chlpaty koberec pod stolikom ) hadam som trochu pomohla.podla mna pekna by bola aj zlta taka jemna...alebo kremove doplnky
My mame nábytok wenge s vanilkou, gauč máme tmavo hnedy, takisto aj ostatný nábytok a dvere su v odtieni wenge.Steny mám čisto biele a doplnky v tyrkysovej ( modro zelenej) farbe ktoru milujem.
ak chces spravit sama,tak si mrkni pinterest alebo boredpanda. Ak chces nieco kupene, tak kludne aj nejake sashe. sk. Ja som robila do hnedeho interieru seriu obrazov. Bola tam pouzita hneda (4 odtiene), biela, bezova, zlata. Plus boli reliefne a este k tomu mali sklo s pouzitim trblietaveho hnedeho pudru.
krasny vysledok su aj listy odtlacene na platne, jedine co treba zakupit je platno (cca. 10 eur) na rozmer A2, potom tak 4 odtiene farieb (hneda, zlta, cervena biela) a toto odtlacat cez seba. Vznikne krasna malba. Pritom cena tych farieb je nizka. A akrylaty mozes pouzit na cokolvek dalsie.
Popozeraj si dekorácie na zoot.sk, určite si tam nájdeš niečo vo svojom štýle ;) je tam toho veĺa, že si človek nevie ani vybrať :D k tomu, ak chceš trochu ušetriť - http://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/, niekedy to dosť zníži cenu ;)
@kiki68 odfotite mi to ako to vyzera? Chvem dat doplnky cervenej malinko
@vivien10100 s červenou opatrne, osobne nemám odvahu dávať doplnky červenej farby, neviem či to neviem nejako nakombinovať alebo čo :/ Podľa mňa sa ľahšie také pastelové farby kombinujú 🙂
@pupi14 ok dakujem takze lepsia je tyrkisova z bielou a hnedy gauc a obyvacia stena?
nemôžeš pridať fotku? lebo veľa záleží aj od odtieňa toho gauča, aká je to hnedá 🙂
@vondolina kremovy potah
Však sprav aspon 2-3 fotky