Aj Vám sa niekedy stáva, že to čo nechcete Vás prenasleduje? A naopak, čo chcete, nie a nie prísť 🙈 Uvediem príklad, niekoľkokrát sa mi stalo, že muži o ktorých nemám záujem a ani im ten záujem neprejavujem sa stále o mňa snažia. Aj napriek ignorácii. Nedeje sa to len vo vzťahoch ale v živote celkovo. Už ma to niekedy začína vytáčať 😀
@deti95060810 tak mi ešte poraďte ako bezbolestne dať najavo chlapovi nezáujem, ktorý ma už niekoľko týždňov "otravuje" cez messenger. 😄
Prečo bezbolestne. Niekedy je lepšie jednať na rovinu. Žiadne naznacovanie, ktoré v ňom vzbudzuje nádej na úspech. Na rovinu napíš, že nemáš záujem. Bodka.
prečo bezbolestne? Prečo by ho to malo bolieť, keď si len zopár týždňov píšete? Na rovinu mu to napíš, je to férové, keď mu nebudeš robiť zbytočné nádeje
Už som mu to pekne napísala ale on stále "melie" svoje, že je dobrý chlap a snaží sa ma dostať vonku. Príde mi to až dotieravé z jeho strany. Mám pocit, že to niekedy po dobrotky nejde.
To je iba bolestné pre autorku povedať nie. Učili ta poslušnosti,že sa všetkým musíš zavďačiť? Začni možno tam. Zoberieš život do vlastných rúk a to budeš mať len pocit, že si až teraz začala žiť.
Sama si musíš stanoviť hranice. Keď ich niekto prekročí, tak treba jednať nekompromisne. Je jedno o co a koho sa jedna. Ako sa hovorí, niekomu stačí naznačiť, do niektorých treba kopnúť aby pochopili.
Melie si svoje, lebo to počúvas. K hluchej stene sa nebude dlho prihovárať... Dávaš mi istým spôsobom malú nádej tým, že na to reagujes a že sa tým zaoberas
@bluka2 posudzovanie bez poznania druhej osoby, áno také ľahké 😁 myslím si, že svoj mám vo vlastných rukách..
@bluka2 lebo to počúvam?? Vieš koľkokrát som odmietla a koľkokrát dala videné?? Akože píšeš akokeby si tu konverzáciu videla.
@viestta je to pravda. Aj keď mi to nie je po vôli, treba "kopnúť", aby pochopil.
A nedá sa nejako zablokovať (nepoužívam messenger, neviem, či má takúto možnosť, ale klasické hovory aj SMS z určitého čísla viete blokovať, tak možno aj tu by sa dalo)?
A prečo mu dávaš videné? Prečo si mu ešte na rovinu nenapísala, nech neotravuje? Prečo ešte nie je zablokovaný keď ta to obťažuje. Všetko čo píšeš vyznieva tak, že buď mu nechceš na rovinu oznámiť, že nemá šancu, lebo tomu necháva otvorené zadné dvierka alebo to jednoducho nevieš a je najvyšší čas sa to naučiť.
Ja ťa nepoznám. Takto z pár viet to znie tak, že strácas energiu na nepodstatné veci. Čo z toho, že sa o teba zaujíma niekto, kto nezaujíma teba. Podľa mňa má človek všeobecne život vo vlastných rukách, keď sa zaoberá tym, čo môže ovplyvniť. Za jeho náklonnosť k tebe nie si zodpovedna ty. Je to mimo tvojho circle of control.
Autorke:Nemusiš sa zavďačiť všetkým , nie si čokoláda 😀
Odmietnuť stačí iba raz 😉
Keď len cez messenger a aj napriek odmietnutia, tak zablokovať a už nebude písomne otravovať.
Zvacsa to co nechceme si vieme do zivota pritiahnuť rovnako ako to co chceme. Lebo na to intenzivne myslime, premietame si to atd. Ja by som mu narovinu (slusne) odpisala, ze ano mozno si dobry chlap ale urcite nie pre mna,pisem ti to narovinu aby si si nerobil ziadne nádeje, medzi nami nikdy nic okrem kamarátskeho vztahu nebude ( ak vobec o kamaratsvo s nim stojíš). Ak by naliehal, tak by som mu napisala, ze mi jeho bombardovanie nie je prijemne a rozlúčila sa. Ak by pisal dalej, existuje moznost cloveka zablokovať.👋🏻😊
Jajaaaj....pozor na chlapov a vseobecne ludi ktori o sebe vsade vyhlasuju ze su dobri...vacsinou nie su.
veď to je jasné že to tak vo vzťahoch chodí...
Toho čo chcem ja - nechce on mňa
a zas
ten čo chce mňa - toho zas nechcem ja.
určite niekedy natrafíš na spriaznenú dušu s ktorou si padneš okamžite do oka...