Dejú sa mi veci, ktoré nechcem, aby sa diali

14. sep 2022

Aj Vám sa niekedy stáva, že to čo nechcete Vás prenasleduje? A naopak, čo chcete, nie a nie prísť 🙈 Uvediem príklad, niekoľkokrát sa mi stalo, že muži o ktorých nemám záujem a ani im ten záujem neprejavujem sa stále o mňa snažia. Aj napriek ignorácii. Nedeje sa to len vo vzťahoch ale v živote celkovo. Už ma to niekedy začína vytáčať 😀

deti95060810
14. sep 2022

veď to je jasné že to tak vo vzťahoch chodí...

Toho čo chcem ja - nechce on mňa
a zas
ten čo chce mňa - toho zas nechcem ja.

určite niekedy natrafíš na spriaznenú dušu s ktorou si padneš okamžite do oka...

autor
14. sep 2022

@deti95060810 tak mi ešte poraďte ako bezbolestne dať najavo chlapovi nezáujem, ktorý ma už niekoľko týždňov "otravuje" cez messenger. 😄

viestta
14. sep 2022

Prečo bezbolestne. Niekedy je lepšie jednať na rovinu. Žiadne naznacovanie, ktoré v ňom vzbudzuje nádej na úspech. Na rovinu napíš, že nemáš záujem. Bodka.

elizabet173
14. sep 2022

prečo bezbolestne? Prečo by ho to malo bolieť, keď si len zopár týždňov píšete? Na rovinu mu to napíš, je to férové, keď mu nebudeš robiť zbytočné nádeje

autor
14. sep 2022

Už som mu to pekne napísala ale on stále "melie" svoje, že je dobrý chlap a snaží sa ma dostať vonku. Príde mi to až dotieravé z jeho strany. Mám pocit, že to niekedy po dobrotky nejde.

bluka2
14. sep 2022

To je iba bolestné pre autorku povedať nie. Učili ta poslušnosti,že sa všetkým musíš zavďačiť? Začni možno tam. Zoberieš život do vlastných rúk a to budeš mať len pocit, že si až teraz začala žiť.

viestta
14. sep 2022

Sama si musíš stanoviť hranice. Keď ich niekto prekročí, tak treba jednať nekompromisne. Je jedno o co a koho sa jedna. Ako sa hovorí, niekomu stačí naznačiť, do niektorých treba kopnúť aby pochopili.

bluka2
14. sep 2022

Melie si svoje, lebo to počúvas. K hluchej stene sa nebude dlho prihovárať... Dávaš mi istým spôsobom malú nádej tým, že na to reagujes a že sa tým zaoberas

autor
14. sep 2022

@bluka2 posudzovanie bez poznania druhej osoby, áno také ľahké 😁 myslím si, že svoj mám vo vlastných rukách..

autor
14. sep 2022

@bluka2 lebo to počúvam?? Vieš koľkokrát som odmietla a koľkokrát dala videné?? Akože píšeš akokeby si tu konverzáciu videla.

autor
14. sep 2022

@viestta je to pravda. Aj keď mi to nie je po vôli, treba "kopnúť", aby pochopil.

ivanaks
14. sep 2022

A nedá sa nejako zablokovať (nepoužívam messenger, neviem, či má takúto možnosť, ale klasické hovory aj SMS z určitého čísla viete blokovať, tak možno aj tu by sa dalo)?

viestta
14. sep 2022

A prečo mu dávaš videné? Prečo si mu ešte na rovinu nenapísala, nech neotravuje? Prečo ešte nie je zablokovaný keď ta to obťažuje. Všetko čo píšeš vyznieva tak, že buď mu nechceš na rovinu oznámiť, že nemá šancu, lebo tomu necháva otvorené zadné dvierka alebo to jednoducho nevieš a je najvyšší čas sa to naučiť.

bluka2
14. sep 2022

Ja ťa nepoznám. Takto z pár viet to znie tak, že strácas energiu na nepodstatné veci. Čo z toho, že sa o teba zaujíma niekto, kto nezaujíma teba. Podľa mňa má človek všeobecne život vo vlastných rukách, keď sa zaoberá tym, čo môže ovplyvniť. Za jeho náklonnosť k tebe nie si zodpovedna ty. Je to mimo tvojho circle of control.

macikovaiveta
14. sep 2022

Autorke:Nemusiš sa zavďačiť všetkým , nie si čokoláda 😀

bluka2
14. sep 2022

Odmietnuť stačí iba raz 😉

rika1968
14. sep 2022

Keď len cez messenger a aj napriek odmietnutia, tak zablokovať a už nebude písomne otravovať.

mims_18
14. sep 2022

Zvacsa to co nechceme si vieme do zivota pritiahnuť rovnako ako to co chceme. Lebo na to intenzivne myslime, premietame si to atd. Ja by som mu narovinu (slusne) odpisala, ze ano mozno si dobry chlap ale urcite nie pre mna,pisem ti to narovinu aby si si nerobil ziadne nádeje, medzi nami nikdy nic okrem kamarátskeho vztahu nebude ( ak vobec o kamaratsvo s nim stojíš). Ak by naliehal, tak by som mu napisala, ze mi jeho bombardovanie nie je prijemne a rozlúčila sa. Ak by pisal dalej, existuje moznost cloveka zablokovať.👋🏻😊

doriiis
14. sep 2022

Jajaaaj....pozor na chlapov a vseobecne ludi ktori o sebe vsade vyhlasuju ze su dobri...vacsinou nie su.