Dobry večer prajem ,
Chcela by som sa opýtať či nemáte skúsenosti s týmto obchodom ? Na heureke som hodnotenie obchodu nenašla a na FB je tam zatial len jedna pozitívna recenzia.. obchod sa mi javí že maju Poľský tovar a tym že nemá vela recenzii by som rada počula nejaky nazor na nich kým si niečo objednam aby som nenaletela ;) ďakujem pekne za Vaše odpovede 🙂
ja som si objednala slapky a krasne su
@vanesa8890 predávajú ich aj v CCC, ja mám od nich jedny topánky a kvalita je super
@vanesa8890 mne dnes prišli šlapky a každá má inú veľkosť takže ich idem vratit
@petrakadlicova Ja som si objednala espadrillky pred 5 dnami, rovno som ich platila online, aj mail mi prisiel ze platba bola uspesna aj z uctu mi stiahli. Teraz po 5 dnoch mi napisali mail, ze topanky neposlu, lebo nemam vyplatenu objednavku. Dufam ze je to len mala nechcena chybicka z ich strany..
@nikuss9 ja som ich platila na dobierku, ale potom som tam písala mail aj odfotila. Potom mi odpísali, že si ich môžem nechať alebo zlikvidovať, a mam im poslať č. Ú. Aby my poslali peniaze naspäť. Aj poslali celú sumu za šlapky aj za poštovné. Takže som spokojná a šlapky nosím doma po dvore aj akeď je jedna väčšia a dúha menšia 🙂
Neodporúčam obchod DEEZEE, ak Vám tovar nesadne, na vrátenie peňazí za vrátený tovar budete čakať celú večnosť.. radšej skúste Aboutyou, Zoot alebo Zalando.. to je istota.. okamžite vracajú peniaze naspäť.
@romaninavar veru ja už čakám na peniaze tretí týždeň… ale dúfam že mi ich aspoň pošlú na účet 🤨🙂
Dobrý deň, neviete ako sedia veľkosti tejto značky, Bežne nosím c,39, ale podľa rozmerov pod tovarom by som si mala kúpiť č.41, a to sa mi nezdá
Tuto znacku ponuka aj obchod CCC.