Ahojte, prišiel vám niekomu balíček z dedoles v poslednej dobe ? Ja mám objednané dva, oba už dosť meškajú. Oba sú samozrejme aj zaplatené. Viem že stornovať v tomto prípade môžem, ale radšej by som nech to príde a už by mi ani neprišlo nieco iné z iného eshopu do Vianoc.
objednávala som v nedeľu a prišla mi včera
My sme v novembri čakali asi 3 týždne a kamarátka aktuálne čaká tiež už 2 týždne
Kamoška robí v dedoles v sklade a je to tam strašne že plno roboty tak meškajú ....aj ona si objednávala a tiež jej neskôr prišlo
ja som objednávala 10.11.2021, objednávka mi prišla včera 15.12.2021
ale, samozrejme, po urgenciách 🙂
a tiež, 2 veci už nemali, to si myslím, že bol hlavný problém, len mi to "asi" nechceli napísať hneď na začiatku
Mne malo prist medzi 18.11-23.11 (objednane 8.11) a prislo vcera po tom ako som sa asi 5x uz stazovala na fb
@klip0 ja som objednala v pondelok vecer a teraz vecer dosiel email ze odoslali som zvedavá ci dojde. Budúci týždeň
Ja objednavam do Nemecka a pride vzdy tak do tyzdna.
Ja objednávam dosť často a väčšinou to pošlú hneď. Asi 2x sa mi stalo, že som čakala cc10 dní, ale vždy to bolo splnené v danom termíne, väčšinou aj skor. Naposledy som objednávala minulý piatok, cez víkend odoslané a v pondelok už som to mala. Nikdy som nemala problém. Možno keď im nejaka položka chýba, tak čakajú na naskladnenie. To že je pred vianocami som nepocítila, všetko prišlo načas.
No ako tak čítam, tak naozaj nemôžem rátať s doručením do vianoc
čakala som asi cca 12 dní