tak a máme kde pokračovať 😀 😀 😀 😀 😀
ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😀 😀 😀
Jani ja vám prajem do páru, chlapčeka
Csikike supeeeeeeeeeeeeeeeeer, gratulujem k dievčatku
no na to si ešte počkáme simka
ajula tak vidíš pridá sa aj simka tak snáď sa to podarí a ber aj manžela nech nie je stano sám chlap a možno si aj pivko dajú 😀
A zober aj Mareka, nech sa malý nenudí, sa chalani zahrajú
ja som sem vhupla a pozerám, že prečo nemám ďalšie strany 😀 potom som si všimla, že už 6 je 😀
a co uz takto sikovno hned stretko mate?
ivi jeej adamko je ostrihaný...fešáčisko 😵
kde kde je ostrihany? kde su fotky?
silvika v albume ich má 😉
hladaj u ivky26
ale je zlatučký vystrihanček 😅 😅 😅
my mse tie ž Sendy trošku ocvakali na chate lebo už mala dlhé pri úškach a to jej teraz na leto netreba a zas až také háro na gumičku nemá
csiki gratulujeme k dievčatku 😉
jeeej csi,G RA T U L U J E M k princeznicke...Musim povedat,ze po porode som stratila moju schopnost,dovtedy som sa trafila vzdy presne,po porode uz len raz a to zuche inak ani jednej kaomske a to ich bolo tusim tak do 6 som netrafila.No co uz..... 😀
Centik,Bi zelame skore uzdravenie,virozy su hnusoba hlavne na vysoke teplotky,aj 3 dni moze mat Bibi okolo 40 🙄 tak sa z toho co najskor vystrabte.
Zrzul,no nechodime skoro vobec k dockej,len ked sme chori,ale na 18 mesiacov nas chce vidiet,asi preto,ze odchadza,inak po 15 mes.neni su uz poradne....ale na to ockovanie co sme vcera absolvovali sme cakali tusim necele 2 mesiace,len furt sme nieco mali,bud kasel,nadcha,6.choroba a pod....
ja už som taká zvedavá či sa to podarilo aj nám aby bol chlapček zatiaľ to tu skoro každému vyšlo na striedačku a sú páriky
janka noi ked si opeknela a zdas sa aj ostatnym mimoriadne pekna a spokojna je to chlapec ak to nie je taky vyrazny pokrok k zlepseniu ak teda je teda este co zlepsovat tak zasa dievcatko ... tot recept aky mne hovorievali ked ma zbadali ani som nemusela nikomu hovorit secky ze chlapec ... a bol tam .
dakujeme za pochvaly,
som zistila, ze ta kamoska z ulice, co ma benjamina ,je kadernicka, tak ho ocvakala 😉
no silvika tak toto pravidlo u mňa veľmi neplatilo lebo pri malej som moc openela ešte aj sama som bola prekvapená a aj mi to všetci vraveli a hľa baba ale to mi tiež podľa brucha vraveli takže neviem
a teraz sa mi nezdá ani že by som opeknela a ani že by som bola škaredšia, ale možno to len ja sama neviem posúdiť 😀 😀 😀
veď uvidíme snáď nám to tak cca za 5týždňov aj prezradí a nebude taký tajnostkár ako bola sendy 😅
nám už ide očný zub ľudia to je náladovosť pomoooooc už ho normálne cítiť pod ďasnom chúďa dnes ani poriadne nejedla
adamko je akoby taky vyzretejsi s tym new strihom 😎 sekne mu to fesakovi malemu 😵
jani,no ja tipujem dievcatko,takze mas nadej 😀 😀 😀 😀
ja som tak ospatnela po leovi,a tiez vsetci neverili ze je to chalam... 😀 len skoda zemi to ostalo doteraz,nie zeby som predtym bola krasavica,ale.... 😅
jeeej CSIKI tak dievcatko 😉 😉 😉 😉 gratulujem
Inak my dnes oslavujeme...ako kazdt rok tento den,kedze dnes mame 11 rokov od zaciatku chodenia 😀 to je pre nas vacsi sviatok ako narodky,ci svadba ,neviem preco,ale 😀 ma to taku uroven 😎 som uz kupila MM oblubene CD a j s DVD z koncertu/ako inac U2....dufam,ze ho potesiiii 🙂 a vecer ma niekde konecne berie vyvencit,lebo o pol 7 mam byt ready a mame k malemu aj babysit..tak som zvedava co to bude....
no teeeda glor gratulujeme a nech máte ekný večer a možno aj leovi pribudne súrodenec 😀 😀 😀
a celkom by ma potešilo keby si zas nemala pravdu vo veštbe 😀 😀 😀 😀 😀 ale aj keby bolo dievčatko aspoň nemusíme nič kupovať 😀 😀 😀 😀
jani dakujem 😵
ze surodenec..ja tiez zatial verna tej tvoje patrocnici 😀 😀 😀 😀
glor, gratulujeme 😵 a uzite si vecer 😉 11 rokov, to je krasne
glor, tvoj je tiež fanda u2 😝 my máme doma tiež nejaké dvd z ich koncertov...mne sa len niektoré pesničky páčia, ale moj je do toho tiež blázon ..jeden čas si to púšťal skoro každý večer 😀
ja sa pozaram čo sa deje, kde som sa to dostala 😀 ze to nema dalsie strany, teda vy ste ukecane baby
no keď nás v poslednej dobe zanedbávaš tak sa musíme samé posnažiť 😀 😀 😀
Veru, Centi už tu nechodíš tak často ako za starých čias, a ako je Bibke?
Bibke je momentalne lepsie, ale moja babka, 83 rocna co mi s nou pomaha, tak jej musime volat zachranku, suseda mi tu zvonila, ze dole sedi, ze sa nemoze ani pohnut ze padla ked isla k vytahu ☹ ☹ ☹
Bože Centi, no máte to pestré, dúfam že babka bude vporiadku, držím palce
jeeeeeej, mame nove pokracovanie? parada 😵