Pardon, len som chcela adminom poukazat na to, ze sa zamyslite skor, ako zmenite cloveku nazov prispevku! 😂 A ponechajte v nom aspon kontext toho, na co sa osoba pytala 😀
@romiada ja som minule zachytila prepis na nazov uplne odveci a este aj s pravopisnymi chybami 😂
A teraz sa tu niekto pytal, ako sa efektivne naucit za 2 dni Mor ho! a oni zmenia nazov na "Knihy o tom, ako sa učiť efektívne?" 😂
Ale zase z druhej strany - navždy tém ako “pomôžte mi” a podobné názvy ktoré nič o téme nepovedia ma tiež veci nahnevať 😂
@nikiki29 tak to ano 😀
Ja neznasam, ked mi mazu alebo prehadzuju veci v bazariku - ked je nieco nenosene, len vyprate, tak to predsa nemoze byt NOVY tovar. Alebo som teraz mala 2 rovnake knihy, take detske hlavolamy, jedna uplne cista a jedna scasti vyplnena, bolo to uvedene v popise a aj cena bola rozna a jeden inzerat mi zmazali, ze je duplicitny ☹
Nech radsej "presmerujú " otazky... SOM TEHOTNA? VIDITE TO TAM?.... Do jednej diskusie. Alebo niekto sa tu pyta napr. Kedy pride rodicak? Ved su to trapne otazky, zbytocne vytvorena diskusia, kde je jedna odpoved. Každému nieco vadi. A fakt, tie zmeny názvov, bkbost na n-tu. 😁
@tyrkysova_kobyla alebo "susedia ma privádzajú o rozum". Ale už som sa ani neozvala veľmi lebo na tu moderátorka zase vyhodí a zruší konto ako naposledy.
Ja som si vzdy myslela ze nazvy si menia zakladatelia tem sami 🤷♀️, to ze by to robili admini ma nenapadlo...
Keby presmerovali diskusiu do inej diskusnej skupiny ak ju ma zakladatel nespravne tak v poriadku...ale menit nazov? Akoze vsetci su sprosti a iba admin pochopil nazov diskusie tak nam ju musi prelozit po svojom?
@whatever1 pokial viem, na Konovi sa po odoslani neda editovat ani nadpis, ani prispevok
@tyrkysova_kobyla Ahoj, mňa ešte hnevá, že nejaká téma, ktorá ma zaujíma, lebo sa napríklad týka aj nejakej mojej situácie, zrazu zmizne, admin ju zmaže na žiadosť autora. A všetci tí, ktorí tam písali, venovali tomu čas a energiu, s tým, že ich príspevok možno pomôže viacerým, tak len pozerajú, že čo sa stalo.
@tyrkysova_kobyla mas pravdu..uz tu vznikol potom taky omyl, ze povodny prispevok bol o "partnerovi" a admini to premenovali na "manžela". Potom sa v diskusii riešil aj návrh na rozvod...aj ked sa nemal aky...