Ahojte mamičky potrebujem rýchlu radu moja dcérka 7 a pol mesačná zjedla polovicu cigarety hned som ju prevrátila na bruško a čo to vyvracala proste priateľovi vypadla cigareta na posteľ a ona ju hned dávala do pusi ako skoro všetko. Veľmi sa bojím aby sa jej niečo nestalo máte niektorá takúto skúsenosť. Ďakujem
Vycistit zaludok - ale priatelovi! Aby sa to uz nestalo znova.
Dala si nikotin, kadmium a vselijake karcinogenne latky, nieco sa vstrebalo a nieco vyvratila. Teraz uz nic nenarobis. Babatka su ako nezmary, prezije to.
@barbie17 snažím sa tak reálne si predstaviť:
7 mes. dieťa, čo poriadne ani zuby nemá, rozžuje a zje cigaretu.
a) je vôbec schopné 7mes. dieťa fakt rozžuť a zjesť, prehltnúť tabak, papier, nebodaj filter.....?
b) ak by to aj dieťa nechtiac dalo do pusy, fakt má cigareta takú chuť, že to dieťa hneď s odporom nevypľuje? veď 7mes. dieťa ak mu kyslejšia výživa, či slanšia polievka giani, zavrie ústa, vyplúva, nadrapuje sa.....
máte doma dieťa, cigarety zrušte úplne - ušetríte kopec peňazí na krásne výlety, domácnosť, hračky, zdravú stravu.
ak priateľa ani dieťa nemotivuje prestať fajčiť, tak halooo, máte doma dieťa, cigarety a iné drogy majú byť mimo jeho dosah!!!
stalo sa....stáva sa....na 99% mu nič nebude.
ako to, že partner fajčí v posteli??? To čo je za ignorantského idiota?? Bože to nemá nohy, alebo je inak postihnutý. Môj manžel fajčí, ale nikdy nie v dome. Ani keď sme fajčili obaja, tak nikdy nie doma. Riskuje zdravie a dokonca život vlastného dieťaťa.
neboj nič sa nestane...moje jedli jar, pur, prášok na pranie, mydlo, otravu na potkany - našťastie sa nepotvrdilo, paralen do zadku, syn dopíjal pivo po návšteve, ocinko predávkoval dcéru liekmi lebo si zle prečítal davkovanie.....
upokoj sa....