Dcérka zjedla kúsok z cigarety

barbie17
12. aug 2017

Ahojte mamičky potrebujem rýchlu radu moja dcérka 7 a pol mesačná zjedla polovicu cigarety hned som ju prevrátila na bruško a čo to vyvracala proste priateľovi vypadla cigareta na posteľ a ona ju hned dávala do pusi ako skoro všetko. Veľmi sa bojím aby sa jej niečo nestalo máte niektorá takúto skúsenosť. Ďakujem

deti95060810
12. aug 2017

neboj nič sa nestane...moje jedli jar, pur, prášok na pranie, mydlo, otravu na potkany - našťastie sa nepotvrdilo, paralen do zadku, syn dopíjal pivo po návšteve, ocinko predávkoval dcéru liekmi lebo si zle prečítal davkovanie.....
upokoj sa....

bluka2
12. aug 2017

Vycistit zaludok - ale priatelovi! Aby sa to uz nestalo znova.

Dala si nikotin, kadmium a vselijake karcinogenne latky, nieco sa vstrebalo a nieco vyvratila. Teraz uz nic nenarobis. Babatka su ako nezmary, prezije to.

katarinamarkova
12. aug 2017

@barbie17 snažím sa tak reálne si predstaviť:
7 mes. dieťa, čo poriadne ani zuby nemá, rozžuje a zje cigaretu.
a) je vôbec schopné 7mes. dieťa fakt rozžuť a zjesť, prehltnúť tabak, papier, nebodaj filter.....?
b) ak by to aj dieťa nechtiac dalo do pusy, fakt má cigareta takú chuť, že to dieťa hneď s odporom nevypľuje? veď 7mes. dieťa ak mu kyslejšia výživa, či slanšia polievka giani, zavrie ústa, vyplúva, nadrapuje sa.....

máte doma dieťa, cigarety zrušte úplne - ušetríte kopec peňazí na krásne výlety, domácnosť, hračky, zdravú stravu.
ak priateľa ani dieťa nemotivuje prestať fajčiť, tak halooo, máte doma dieťa, cigarety a iné drogy majú byť mimo jeho dosah!!!

stalo sa....stáva sa....na 99% mu nič nebude.

rheuska
14. aug 2017

ako to, že partner fajčí v posteli??? To čo je za ignorantského idiota?? Bože to nemá nohy, alebo je inak postihnutý. Môj manžel fajčí, ale nikdy nie v dome. Ani keď sme fajčili obaja, tak nikdy nie doma. Riskuje zdravie a dokonca život vlastného dieťaťa.

barbie17
autor
15. aug 2017

@rheuska nie on nafajčí doma on si tu cigaretu dal do vrecka a ked si ľahol tak mu vypadla povedala som mu že nech ju odloží lebo idem dať k nemu malú tak on si ju dal zase do vrecka a tak to dopadlo😕