Ahojte baby,
Moja dcéra prišla asi pred mesiacom, že si chce dať prepichnúť nos. Myslela som si, že ju to po chvíli prejde ale stále o tom rozpráva. Mne sa ten nápad nepáči, ale je už dospelá , chodí na vysokú. Čo si o tom myslíte ? Mám potlačiť svoje materské pudy a dovoliť jej to? ;) 🙂
Asi aj tak si ho da, neries, zvyknes si ;) ako moja mama na moje tetovacky... :D
Myslim, ze tvoje dovolenie vobec nepotrebuje, ale ak chces mat pocit, ze TY si jej to dovolila, tak jej to dovol skor, nez si ho da spravit bez dovolenia 😉
Moje obe deti maju piercingy a mali ich ked este dospeli neboli. Tiez sa mi to nepaci, ale nebudem dnesnej generacii nanucovat svoj "boomersky" vkus. Skor by bolo cudne, keby chceli toto riesit v tridsiatke😁
po piercingu v nose ostava dierka. Ked bude starsia a prestane ju to bavit, da ju dole a bude to vidiet. Robim s ludmi, a vidim dieru v nose ked maju 40 a vypada to blbo. Staci ked si nalepi kamienok alebo len nasunie nausnicu - nemusi nutne pichat nos. Toto je vdacne miesto kde sa da nosit piercing aj bez prepichnutia.
Ja som si dala ako 17 rocna prepichnut nos, ako 19 rocna bradu.Samozrejme rodicia nesuhlasili,ale zmierili sa s tym.Piercingy uz nemam dlho,dierku nemam ani v nose ani v brade.
Jasne ak ho chce, ja mam od 18tich a mam ho velmi rada 🙂
@kittykat22 no neviem, ja som mala piercing v nose a teda, aj kým som ho este sem tam nosila, tu dierku vidieť nebolo, ak som nemala práve kamienok, takže to majú tí tvoji známi asi dosť šitne nastrelené
Dcéra má piercing v nose už 3 roky, čiže ešte ani dospelá nebola. Nadšená som nebola, ale dovolila som. I tetovania. Študuje, pracuje, normálne, slušné dievča a krásne. ;)
@kristiii zalezi aj od typu pokozky aj nausnice. To, ze ty s tym problem nemas, neznamena, ze ten problem neexistuje. A to niesu priatelia ani kamarati, ale ludia s ktorymi som viedla pohovory.
@kittykat22 veď o tom vravím, treba si rozmysliet, komu to dať spraviť, ak je niekomu pri piercingu v nose vidieť diera, tak tam nebude asi všetko ok
Ja mám piercing v nose od 15 rokov. Moji rodicia o Tom ani nevedeli,že si to idem dať lebo by som mala prednášku a keď som s tým prišla tak sa ma pýtali že prečo že som sa a ani nepýtala a akosi to prestali riešiť lebo s tým nič neurobia. Keď som šla na prvé tetovanie tiež o tom nevedeli (ale to som bola už dospelá). Každý má na to svoj názor
Povedali mi len tolko,že moje telo moje rozhodnutie . Ja s tým budem žiť nie oni a boli sme povypravany 🙂🙂
Je to jej ňufak. Ak sa jej to potom nebude pacit- jej problem 😀
@0silvia0 detto😒
Ja som si dala prepichnut nos v 15 a uši som si prepichovala sama doma pred zrkadlom, mama to musela prežiť, teraz sa z toho len smejeme aký kvietok som dokázala byť 🙂 to že na VŠ si chce dať piercing ... Je dospelá, má vlastné názory, robí vlastné rozhodnutia.. asi je rozhodnutá už dlhšie len čaká kým vás to prejde s tým ohováranim od toho 🙂 a jemnucky piercing v nose je fajn 🙂 je to najmenšie "zlo" čo môže urobiť na svojom tele 🤣
Ja keď som chcela ešte jednu náušnicu tak otec mi povedal Ok, ale das si prv medzi nohy ja pôjdem s tebou a aj ti to zaplatím a keď budeš mat tam tak si daj kde chceš potom. To iste brat chcel tetovanie tak mu povedal, že Ok das si na vtáka a to ti zaplatím a potom si daj kde chceš. 🙂 Bola to dobrá antikoncepcia 😂😂😁
@vinkel velmi dobra otcovska vychova 🙂 Super tatino :D
Ma 18,tvoj suhlas nepotrebuje.... ja som kedysi mala tiez .... treba si to nechat spravit v prof. studiu kde sa dba na hygienu... mala som decentny kamienok
@kittykat22 a nemohli to ti ludia mat jednoducho tak, ze na pohovor si to daju dole a inak to nosia? keby som mala piersing ja, tak na pohovor ho dam rozhodne dole...poznam viac ludi co mali piercing a ziadna diera nikomu z nich neostala (pokial neroztahovali tymi kolesami co potom uz iba zosit sa da 😀 )
autorke-suhlasim stym ze tvoj suhlas nepotrebuje, ja som po 18-tke uz iba oznamovala rodicom co planujem a nepytala si povolenie...( samozrejme pokial nechce aby si jej to platila ty 😀)
@evkano1402 co tym detto myslis?
@0silvia0 presne to iste u nas 😉
@evkano1402 aha, tiez mas obe deti opiercingovane? 😂 Syn ma aj tetovania, uz si chvalabohu dlho ziadne nedal, dufam, ze sa cez prazdniny nebude nudit a nepotetuje sa zas🙄
@0silvia0 no, ano.
A ani som nevedela, kedy si to presne dali, proste prisli domov a bolo. A neboli este plnolete.
Najprv sok, asi 2 min., potom to zo mna akosi vyprchalo a uz par rokov si takto v laske nazivame a vlastne nic sa nedeje 😂
@evkano1402 ja to beriem tak, ze taketo imidzove vyburenie sa patri k tomuto veku. Cudnejsie by bolo, keby som si dala ja piercing ako 45 rocna😇
Uz je dospela a caka na dovolenie? 😳
Jasne, ze jej to dovol, ked to chce.