Dávate si predsavzatia?

31. dec 2024

Ahojte, dávate si predsavzatia do nového roka? Zvyknete ich dodržať? Nejaké tipy na vytrvalosť pri ich dodržiavani? 🙂

diewcatqoo
31. dec 2024

Nie, nedavam si.

januska12323
31. dec 2024

Nie aj tak nič nedodržím.

masandra
31. dec 2024

Dávam, ale nie len na nový rok, pretože väčšina ludi si naplieska tristo vecí, čo chcú zrazu začať robiť a samozrejme, že to nie je dlhodobo udržateľné. Mám ciele na rok, ale tie rozkuskujem na menšie, rýchlejšie dosiahnuteľné, aby ma to motivovalo ďalej. Počas roka si kedykoľvek dám niečo, čo v nejaký daný mesiac by som chcela urobiť ci dosiahnuť. Funguje mi to, ale je to o hlave🙂

sense
31. dec 2024

Nie nedavam

h2
31. dec 2024

Jasné, že si dávam! Ako schudnem, budem viac cvičiť, viac čítať a menej byť na mobile... Aaach, ako sa na tom každý rok nasmejeme! 😆

moonlight1210
31. dec 2024

Uz si nedavam, lebo ak chces panaboha rozosmiat, povedz mu o svojich planoch.
Vzdy sa tomu nieco postavi do cesty. Je lahsie pocas roka nieco zacat.

taktotedanie
31. dec 2024

Nie
Ak nieco chcem zmenit tak necakam do noveho roka ale snazim sa na tom pracovat cim skor

ivik4
31. dec 2024

Nie ani by ma nenapadlo skrz to ze bude novy rok
Naco
Ked cosi musim zmenit,tak kedykolvek

w123
31. dec 2024

Áno mám už na ňom pracujem tak dva tri týždne nečakám presne na nový rok aby od presnej hodiny môžem začať a darí sa mi celkom, uvidím časom 😆

basulaak
31. dec 2024

Ano davam. Ale ja si ich davam celorocne. Milujem planovat a hovorit o svojich planoch. Dodava mi to take okamzite endorfiny.☺️

hederamonstera
31. dec 2024

@basulaak to aj ja, skoda ze u mna to vzdy ostane len u planovania😂

Davam, jasne, vydrzim mesiac😂

mimi3008
31. dec 2024

Nedavam

nynia
31. dec 2024

Dávam si ciele nie predsavzatia a tento rok som všetky dodržala a pokiaľ niečo skutočne veľmi chceš a vytrvalosťou nebudeš mať problém

monillia
31. dec 2024

Zvyčajne si nedavam, lebo viem ako to dopadne. 1.1.2024 pri Novoročnéj prechadzke som si povedala ,že by dom mohla viac chodiť (dlhé prechadzky)Nedala som si však žiaden konkrétny cieľ,len som sa každý deň snažila prejsť pár km .Ked som ich na konci januára mala 250 ,tak som si povedala,že každý mesiac tak . Nuž a dnes je 3026 km za mnou.Nemam hodinky čiže nerátam kroky čo nachodim doma,alebo v práci.

simsalabim
31. dec 2024

Nie.

salamistka
31. dec 2024

No ja som sa ešte v októbri rozhodla jesť menej sladkého, aj sa mi to viac menej darí, hoci počas sviatkov je to ťažšie...ešte by som rada popracovala budúci rok na svojej psychike, v poslednom čase som podráždená a vzťahovačná, mojim cieľom je byť kľudnejšia, ale neviem ako sa mi to podarí.

anonym0001
31. dec 2024

Nie, naco. Co chcem, urobim hned a necakam do noveho roka.

petamich
31. dec 2024

Nie 🙂

katkaseiner
31. dec 2024

Davam si predsavzatia, ale snazim sa aby islo o realne veci - nie ze necvicis vobec a predsavzatie bude 5x do tyzdna do fitka....
Moje najcastejsie sa tykaju neplytvania.... ci uz jedlo/oblecenie. Recyklovat to co nepotrebujeme - toto je velmi tazke, pretoze trh je tak presyteny ze aj ked sa snazim to co nepouzivame predat aj za malo....tak ludia o to nemaju vobec zaujem... resp zadarmo by vzali vsetko ale keby som zadarmo davala tak prvy zoberie vsetko a zabudne aj pozdravit

januska12323
31. dec 2024

@h2 to ako ten vtip, chcela som schudnúť 5 kíl, už mi ostáva len 15 😁

osky
31. dec 2024

@h2 preeeeesne.
Po par hodinach uz ani neviem,co som v tej euforii vsetko chcela..
A 2.1.jedeme jak dosud...😆😅

nelka93
31. dec 2024

Ja som si minulý rok dala a dodržala som ho. 🙂 tento rok len pokracujem

tetapetra
31. dec 2024

Nikdy som si nedávala

123kika1234
31. dec 2024

Dávam, napr od nového roku 2015 nejem mäso, takže už 10 rokov 😊