Ahojte,
nie som žiadny úchyl, ani školák, čo sa cez prázdniny nudí. Ani nechcem touto otázkou nikoho pobúriť. Skrátka sa chcem spýtať, či si teraz v zime obliekate niečo pod nohavice (pačuchy, kaliopky, legíny). Ja si obliekam silonky a kamoška mi tvrdí, že som prehnane útlocitná, uzimená a mám zníženú imunitu. Že iné ženy vydržia bez pančúch.
Ďakujem
Neobliekam, nepotrebujem to a nemam to rada.
Nenosim, taka zima tu nebyva, aby som ich potrebovala.
ano, nosim. najradsej tenulinke merino/viskoza leginy, ktore su teple a zaroven ako pavucinka, cize kludne na to aj skinny rifle
Tak podla toho, na ako dlho a kam. Ked je minus 5 a idem na vianocne trhy postavat 3 hodiny, tak si dam.
Nie,nenosim
Podla teploty a podla toho ako dlho budem vonku si bud nedam nic, alebo silonky, alebo hrubsie puncochy alebo aj ceple gače. A je mi uplne jedno co nosia iny pod gatami, ja nebudem mrznut ked nemusim
Bežne nie, nosím uzke elastické rifle
Ak viem, že budem vonku dlho a mrzne, dávam si tenké bavlnené leginy
V zime áno. Mimochodom,každý sa riadi podľa seba,ako to potrebuje,kamoške povedz,nech si vezme trebárs aj kraťasy a žabky.
Chodím tri krát denne venčiť a na dlho kočíkovať takže keď klesne teplota pod nulu tak samozrejme, silonky alebo pančuchy a ešte aj zateplené legíny. Ale tento rok je zatiaľ slabý. Iba pár krát som sa tak naobliekala.
Keď idem do auta a iba z auta niekam, tak nie. Ale ak by som išla cojaviem na Silvestra, stáť pár hodín na námestí, na nejakom podujatí, tak si dám aj tie legíny a nato nohavíce 🤷🏻♀️
Nie, radšej teplé nohavice. Taká zima u nás nebýva.
@zuzinabila prosím ťa, odkiaľ ich máš?
Nie, nikdy v bežný den
Ja som asi vadna😁🤣. Pod 7 stupnov nosim. Aj tielko. Ja som zmrzlina.
Nie, nosim dlhy kabat/bundu. A chodim v nizkych teniskach s kotnikovymi ponozkami, milujem hole clenky, konecne mi nie je horuco.
Ked je pod 5 stupnov, davam si tensie pancusky
@avanka z Lidlu. ale vcera som pozerala, ze sa znovuzasobim a nemaju. to je nejaka starsia kolekcia
@stanulienkat tiez si tak pripadam, ked to citam. silonky teda nemam rada, ale bud leginy pod nohavice alebo termoleginy alebo aj zateplene rifle.preco mam trpiet, ked nemusim?
@stanulienkat tiez nosim.. kazdy nech sa oblieka podla seba. Mozno prave vdaka tomu ma tolko zien problem s mocovymi cestami..
Nosím tenké leginy aj v zime...
@tykat 🙂 ja rovnako, vysoke kožené cizmy, perove kabaty po kolena ale potrebujem mat teplo aj priamo na zadku🙂teda nosim tenucke leginy idealne .a ked je teplota tiez nizsia ako tych 5-10 stupnov, uz vytahujem zo skrine
Nie
Pod -15 si dávam ráno cestou do škôlky tenké legíny pod nohavice 😀
@katarina092 toto je velmi realne, ako pises. ja som mala tusim raz v zivote mierny zapal moc.ciest a to mam 40 rokov.bez atb ,len taky domacky lieceny. ťuk,ťuk. ale v zime sa vrstvim ako cibula
Ked je viac nez -5 a viem, ze budem von dlhsie, tak ano, davam si. Zatial este taka zima nebola, aby som musela vytiahnut spodare.
Ved nebola ani poriadna zima este. Nedavam nic, ak je pod -5 tak namiesto dzinsov dam nejake nohavice z teplejsej latky.
@diewcatqoo nie viac ako -5, ale menej ako -5😉 -5 je vyssia teplota ako -6🙂
Podľa toho,kam idem a na ako dlho. Ak idem s deckami na sánky tak si dám pančuchy, ak idem do obchodu, napríklad, tak nie ...
Ale najradšej by som ich mala stále, mne je zima furt a všade 🙈
Ked mrzne,nosim pancuchy. Kamosky nech si setria na doktorov,ked si take hrdinky. Vzdy som nisla tielka,pancuchy a bolo mi jedno,kto si co mysli. Hlavne je,ze mi je teplo. Ostatni nech mrznu,ked su hlupi. Ak ke niekomu teplo a nepotrebuje ich v poriadku. No neznasam take hlupame,ktore sa posmievaju inym
Vobec nenosím, keď je vonku také teplo pre mňa. Keby bolo mínus 5 cez deň, tak si dám pančuchy.