Dávali ste si vysvätiť byt?

ivana1410
23. mar 2014

Dávali ste si vysvätiť byt ??

majonezka
23. mar 2014

Ja rozmyslam, ze dam vysvatit dom. Mame novostavbu. Tiez by ma zaujimalo, ci ste v niecom pocitili zmenu.

ivana1410
autor
23. mar 2014

@majonezka my zas kupujeme byt...

purplelife
23. mar 2014

Byt nam posvetil nas kamarat knaz. Nepocitovali sme ziadnu zmenu, ale sme ani ziadnu necakali. Islo nam najma o vyprosenie Bozieho pozehnania a ochrany pre nasu rodinku a pre vsetkych hosti v nasom bytiku 🙂

miku1
23. mar 2014

@ivana1410 Dávali sme vysväcovať dom. Žiadnu zmenu som tam však neregistrovala....Rozmýšľali sme aj o byte, ale nakoniec pre dcérinu nočnú moru sme len narýchlo byt pokropili svätenou vodou, urobili všetky potrebné úkony na vyhnanie "niečoho", konkrétne v prípade mojej dcéry to bola nejaká teta, ktorá nám strašila v spálni. Pálili sme sviečky, atď. Po tom, ako tieto "ceremónie" skončili, sa dcéra znovu ukľudnila a odvtedy máme pokoj. Takže sme potom od vysvätenia bytu kňazom upustili. Ale sami sme si ho ešte párkrát kropili svätenou vodou.

anina63
23. mar 2014

@purplelife to je to,načo sa posväcujú domy či byty,auta a pod.je to na vyprosenie si ochrany @miku1 a nie na zázraky na počkanie-prepáč,ale nedalo mi to.

miku1
24. mar 2014

@anina63 Nehodnoť niečo, o čom nemáš ani šajnu, pretože nevieš čo všetko sa u nás dialo, a hoci je veľa vecí na ktoré verím aj neverím, v prípade pokoja mojej dcéry by som urobila hocičo....Nerozpisovala som to tu do detailov, pretože otázka bola o inom, spomenula som to preto len okrajovo. Žiaden zázrak na počkanie som ani nečakala. Ja veľmi dobre viem, načo sa posväcujú domy, byty,....a ja osobne až taký rozdiel nevidím v tom, či zavoláš kňaza, alebo si to urobíte sami, ak viete ako na to. Ale to už je o inom.....

zrka
24. mar 2014

Ja zasa nechapem, preco necakat zazrak? Ak verim ze tym svätenim nas Boh pozehnava, pomaha a ochranuje, rozdava milosti tak preco necakat zazrak? Preco necakame zazraky od Boha? Lebo mu uz neverime?
My sme si dali posvätit byt tento rok na Troch kralov. Ja osobne citim zmenu, citim aj v rodine ale aj v nasom duchovnom zivote.

anina63
24. mar 2014

@miku1 ahoj,potom som nepochopila prvé dve vety,ale ja som ťa nechcela uraziť,len si to napísala takým štýlom. V rodine sme mali tiež niečo podobné,takže dobre viem,že človek urobil čokoľvek.Hlavne,že pomohlo a prajem všetko dobré.Ešte raz prepáč,nebolo mojím úmyslom ťa uraziť.Pekný den

anina63
24. mar 2014

@majonezka Ahoj,určite odporúčam, ked nechceš volať knaza, môžeš aj sama.Inak je zaužívané na Troch kráľov.Ked cítim potrebu,tak si vysvätím aj sama.Je to veľká sila a pomoc.

miku1
24. mar 2014

@anina63 Ja som sa neurazila, len sa proste vždy snažím reagovať stručne, a ono potom možno veľa vecí vyznie inak, ako bolo myslených, nakoľko nie sú detailne rozpísané.

alexandra03
24. mar 2014

aj mi sme si dali vysvätiť dom-novostavbu 🙂

bjanka00
27. júl 2014

Robia to vsetci farari? Myslim tym ze som o tom pocula u rimokatolikov a no ja som evanjelicka a kupili sme byt.

marianaru
2. nov 2014

Ahojte, somsice ateista, ale v poslednom case sa na nas doslova sypu kadejake zle veci... myslite, ze by nieco take pomohlo? Dakujem za reakcie....