Ahojte, dávali ste si niekedy vyveštiť ? Je na tom niečo pravdy ? Pripadne viete nejakú pani odporučiť ? Ďakujem.
Nie je na tom nič pravdy. Škoda peňazí.
Ja ti vyvestim. Poslem cislo uctu?
@dagi4444 davala som si vestit 2krat. Raz za slobodna. Nic sa netrafila chudera.. vraj ziadneho muza nevidi, uz mam druheho 🤣 davala som si vestit pred rozvodom u znamejsej paradnejsej.. menila nazory ako ja ponozky, nic sa nestrafila 🤷♀️ skoda casu. Je to hadanie, bud sa podari alebo nie.
@dagi4444 Ahoj, ja som sa vykladaniu kariet roky venovala. Neviem ake "vestenie" presne myslis, ja som napriklad vacsinou nevedela povedat, co bude o 10 rokov, pretoze vsetko zavisi od individualnych rozhodnuti cloveka a tie moze menit a tym padom aj vysledok moze byt iny. Moje karty dokazali usmernit v konkretnej situacii, poradit cestu, ktorou sa ma clovek vybrat, aby bol spokojny a pod.
Uz to dlho nerobim, ale nesuhlasim s nazormi, ktore hovoria, ze to nefunguje. Funguje to. Zalezi od cloveka, od "nastroja", ktory pouzie, ale ano, su ludia, ktori vedia, resp. ktori to spojenie maju.
Drzim palce, aby si na takeho narazila.
Áno dala, asi pred 20 rokmi, čo sa týka minulosti vedela.vycitat takmer všetko, ale.do.buducnosti sa netrafila s ničím.
Veruze nie, teraz neviem ci mam vacsi respekt alebo strach co by mi mohla povedat. I ked jasne, asi to nebude na 100% ale aj tak, na co vediet co sa stane 🙂 Necham sa prekvapit 🙂
a preco si chces dat vlastne vyvestit? nemas z niecoho dobry pocit?
Keď sme začali chodiť s mojím mužom, kamarátka ma prehovorila nech idem s ňou ku vestici.. dala som si vyvestit aj ja.. vravela toho mnoho, ale nepamätám si všetko je to už asi 15rokov dozadu.. hovorila že muž s ktorým som, že s ním nevydržím dlho a to preto že ma ľúbi viac ako ja jeho.. že ona vidí nejakého nízkeho blondaka ako môjho osudového muža.. že budeme mať tri deti..
S mojím mužom vysokým a tmavovlasym som už 16rokov, tri deti síce máme ale to bolo myslím všetko čo sa trafila 😅
Nie, neverím tomu. Nebudem podporovať podvodníkov