Dávajú sa zľavy na kuchynské spotrebiče?

stazka029
11. máj 2015

Dobry den. Menime kuchynu aj so vsetkmi spotrebicmi ako rura,plynova varna doska,chladnicka,umyvacka a chceme aj televizor novy,no je to velka investicia,preto by sme chceli usetrit tak hladme kde najacnejsie a kvalitne kupit,ci v kamennom obchode niekde v ziline alebo cez net.Neviete niekto nahodou o nejakuch zlavach pri takom odbere? Davaju vobec take zlavy? Dajte prosim nejaky tip,lebo ako sa poznam,tak kupime a potom sa az dozvieme o nejakych akciach a uz si budem len hlavu buchat 🙂 dakujeeeeem :

bonaqa2013
11. máj 2015

@stazka029 pred časom sme si dávali robiť kuchyňu do ORESI a vtedy nám bolo ponúknuté, že nám predajú spotrebiče tie čo sú vystavené so zľavnenou cenou. Ja som to nechcela, dali sme si len kuchyňu, spotrebiče som si vybrala podľa značky cez internet. Takže pozri sa či to ešte tak funguje, daj otázku na maminky ako sú spokojné so obchodom ORESI, alebo ešte popozeraj na nete spotrebiče cez HEURĚKA.sk Tam ti ukáže kde daný spotrebič predávajú lacnejšie - niekedy sú pomerne veĺké rozdiely v cenách.

zabina27
11. máj 2015

my ked sme kupovali v nay spotrebice do kuchyne (este v roku 2012), mali 4 plus jeden zadarmo, samozrejme ten najlacnejsi, neviem, ci maju stale taku zlavu, sa mi zda, ze je trochu ina, skus sa pozriet na webe, pripadne sa tam opytajte, nam to tiez povedal az predavac... no alebo potom najst z kazdeho spotrebicu ten, ktory chcete a hladat naj cenu. my sme sa rozhodli pre nay, jednak kvoli pripadnej reklamacii (mame nay v meste) a v podstate s tou zlavou sa to dost oplatili, kupovali sme vtedy chladnicku, varnu dosku, ruru, umyvacku a pracku a jedno bolo zadarmo, tusim ta pracka

stazka029
autor
11. máj 2015

Dakujem pekne 🙂 nad naykom som rozmyslala uz a samozrejme tiez by som sla najradsej do kamenneho obchodu aj koli reklamaciam...skusim sa tam ist popytat..

jeennyv
11. máj 2015

@stazka029 v nayku si mozes vybavit nay kartu na ktoru ti idu body respektive peniaze a tie potom v dalsom nakupe mozes pouzit ako peniaze, ja som mala takto 40 eurovu tasku na notas za peniazky z karticky.. cize ak nebude ina zlava, tak skus nakombinovat, ze kupis najprv nieco, nejake dve veci a potom na dalsie uz budes mat zlavu 🙂🙂

matka86
29. máj 2016
Používateľ matka86 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matka86.

Ja by som jednoznačne zvolila eshop. Ceny sú tam neporovnateľne nižšie, navyše sa dajú nájsť aj nejaké zľavy napr. cez http://www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/ a podobné akcie. Nie je to veľa, ale poteší. V kamenných obchodoch nič také nenájdete.