Dávajú k okuliarom aj púzdro?

1. apr 2024

Pekný sviatočný deň 🙂

Vybavovala som si svoje prvé okuliare. Chcem sa spýtať, či k zhotoveným okuliarom, s novým zakúpeným rámom dávajú aj puzdro, alebo si mám kúpiť dopredu, keď ich pôjdem vyzdvihnúť, nech to mám pripravené.
A je cena za puzdro veľmi odlišná, keď by som ho kúpila v optike, alebo napr. Tescu, Kauflande, drogérii ?
Ďakujem 🙂
(Viem, že jedniduchšia otázka 🙄, ale skutočne riešim takúto vec prvý krát v živote)

stellarstar
1. apr 2024

Moji rodicia keď dostali okuliare tak púzdro k tomu nemali

viestta
1. apr 2024

Niekedy je puzdro v cene ramu, niekedy si ho treba kupit. Puzdra maju aj v optike a dopredu nemusis nic kupovat, daju ti ich zabalene v sacku

letfenixa
1. apr 2024

V posledných rokoch som ku každým okuliarom dostala aj puzdro.

lessing
1. apr 2024

Vždy som k okuliarom dostala aj puzdro. Aj k dioptrickým aj k slnečným.

bubuzu
1. apr 2024

Aj ja som vždy dostala, syn tiež.

mamatroch
1. apr 2024

Ja som riesila to iste pred rokom. Puzdro bolo k okuliarom. Ak by sa mi nepacilo, kúpila by som si ine... Bolo ale pekne a kvalitne urobene.

lakebabe
1. apr 2024

Záleží aka značka mne teraz dali kožené puzdro k dioptrickým s gravírovanim ale to je väčšinou len u drahších značiek. Niektoré mali nachystané len v sáčku na odovzdanie

1ryba
1. apr 2024

Náš optik dáva vždy. Aj handričku na čistenie.

joesvk
1. apr 2024

Ja som pred mesiacom dostala prvé okuliare. Automaticky mi dali púzdro s handričkou🙂

adka3321
1. apr 2024

my sme davali dcerke v decembri robit okuliare a puzdro sme museli kupit zvlast

123juno
1. apr 2024

Záleží v ktorej optike, mne vo Fokuse dali aj s handričkou, ale v súkromnej optike som si musela zakúpiť, stalo 3€.

vev82
1. apr 2024

Ja som dostala aj puzdro, aj handricku

martinkatinka
1. apr 2024

Doteraz mi vzdy dali aj puzdro. Okuliare vsak nosim stale, v podstate ho nepotrebujem.

minenkak
1. apr 2024

My máme ku každým okuliarom, moji rodičia nie

patus_2
1. apr 2024

Záleží od optiky, ja som u svojej stále dostala puzdro a handričku s logom optiky. Ak som si kupovala slnečné okuliare, tak puzdro takej istej značky ako okuliare.

muchotrafka298
1. apr 2024

Zalezi aj od ceny a znacky okuliarov. Mne k tym drahsim vzdy puzdro dali (bolo to k tym okuliarom, nie nahodne dane s tou znackou, co som kupovala), ci to boli slnecne alebo klasicke dioptricke. Puzdro stoji par EUR, da sa kupit kdekolvek.

ekira1
1. apr 2024

Ja a syn rôzne optiky, oboje súkromné. Ja som dostala k okuliarom púzdro so značkou rámu, syn si mohol vybrať farbu, puzdro bolo rovnaké. Handričky na čistenie boli v puzdre.

rozculena
1. apr 2024

v "mojej" optike dávajú púzdro aj handričku.Na cene okuliarov nezáleží.

nisia
1. apr 2024

Nekupuj si puzdro kym nemas v rukach okuliate nemusia ti pasovat do puzdra. Mam jedny co maju vacsie sklicka a nezmestia sa skoro do ziadneho puzdra. 😀

autor
1. apr 2024

@nisia Tiež pravda. Radšej počkám, aby to "pasovalo" 🙂

cacianka
1. apr 2024

3x s puzdrom.
Minulý týždeň bez. Asi záleží od značky rámov (aj ceny)