Darujte krv

andrejka1974
12. aug 2013

prosim vsetkych , kto moze a chce darovat krv pre mojho syna Simonka Calfu, potrebujeme 0 negativ, mozete ju darovat na jeho meno na kramaroch budeme vam velmi vdacni , dakujem

andrejka1974
autor
12. aug 2013

zajtra idem darovat aj ja

sissy27
12. aug 2013

@andrejka1974 rada by som, aj keď mám inú krvnú skupinu, ale žiaľ najbližšie môžem až koncom septembra... držím palce, nech sa nájdu ochotní darcovia a syn nech je rýchlo v poriadku 😲

arizona
12. aug 2013

som bohuzial ab +, idem tento tyzden. ale drzim palce a posuvam dalej medzi znamymi darcami...

01fialka01
13. aug 2013

JA KED SOM BOLA DAROVAT NA MENO, TAK AJ NAPRIEK TOMU, ZE SOM MALA INU KS, AKO TREBALO, KEDZE TO BOLO PRIAMO NA MENO DOTYCNEJ OSOBY, TAK JEJ DALI KRV JEJ VYHOVUJUCU A MOJU NIEKOMU INEMU, TAKZE NEMUSIA DAROVAT LEN 0+, ALE VSETCI, LEN MUSIA UVIEST MENO, NEMOCNICU, ODDELENIE A UCEL.... Drzim palce

terezka1947
13. aug 2013

ja mamtaku skupinu a sla by som hned,ale som z vychodu ☹

tatko_bebe
13. aug 2013

Je to este aktualne?

sirinka
24. aug 2016

Hladame darcov krvi AB negativ, Jakub jej potrebuje kvoli liecbe leukemie dost vela a tejto krvi je bohuzial malo, jeho otec vytvoril preto aj terminovy kalendar, aby si vedeli aspon ako tak naplanovat dostupnost krvnych konzerv.... kopirujem sem jeho text z FB skupin "daruj krv pre Jakuba"
Tak a je to na vás, naše vzácne duše s krvnou skupinou AB negativ! Kubko opäť potrebuje krv a keďže patrí medzi vás a tejto krvi je vždy najmenej, chceme vás opäť poprosiť, aby ste si našli čas a darovali mu krv na meno. Je to na dlhšiu dobu, takže som vytvoril jednoduchý kalendár aby sme tie darovania trochu plánovali. Ak ste, alebo poznáte niekoho s AB negativ, nech klikne na tento link http://doodle.com/poll/5hb6yn2mdxyeirbc a postupuje podľa inštrukcií. Veľmi to uľahčí situáciu najmä nám rodičom, keď budeme vidieť, že v jednotlivých dátumoch sa vás, ochotných darovať, pár nájde. Darovať môžete samozrejme aj bez plánovania, je potrebné to spraviť na meno Jakub Vojtech Kmeť, detská onkológia Kramáre, Bratislava. Viac info pre tých čo sú AB negativ je v odkaze na kalendár.
ĎAKUJEME VÁM, KTORÍ STE UŽ DAROVALI A VÁM VŠETKÝM OSTATNÝM ZA ZDIEĽANIE!

sonka_miro
25. jún 2018

Ahojte ak sa tu este niekto nahadza v tejto skupine. Zhanam krv AB Negativ pre moju sestru ktora je v 7 mesiaci tehotenstva. jej krv a krv babätka sa navzajom biju. Preto akutne potrebuje danu krvnu skupinu. Je v ohrozeni ona aj malinky. Prosim ak sa niekto najde napiste mi a poskytnem informacie na ake meno a kam darovat krv. Mozne je darovat vsade v ramci SK, oni krv prevezu.Vopred dakujem