Ahojte. Zufalo prosim o pomoc. Rozhodli sme sa s mm darovat pc. Zalozila som inzerat a ozvala sa mi pani @joanna zo Stupavy na darovani sme sa dohodli. Len uz sa mi neozyva a ja teraz neviem co robit, nemam na nu ziadny kontakt. Ak ju niekto poznate kontaktujte ju nech sa mi ozve ci teda ma, alebo nema zauje a mam posunut dalej. Proism o pomoc aj adminov. Dakujeeeem
@camarelka tak ma choreho synceka je dost mozne, ze sa nieco stalo a preto sa nevie ozvat...
@nelinka2009 ked sa ha nutne potrebujes zbavit, tak necakaj kto pride prvy si vyzdvihnut tak ten berie. Ked mas cas pockat 1-3 dni od kedy napisala ze ma zujem tak pockaj, obycajne sa caka 24hod. a potom je dalsi na rade. Musis si ale uvedomit ze ludia su rozny, su aj taki co vsetko chcu a najlepsie by bolo aby si im to Rovno hodila pred dvere. A nezabudaj na klamarky co maju chorych syncekov, deticky, vsetko chcu aj zadarmo postovne a o tyzden veci budu v bazarikoch, ano raz sa mi to stalo, a nikdy viac. Veci idu Rovno niekomu do ruky co poznam alebo do kosa.
Dakujem dievcata, uz som darovala inemu. Pani @joanna som sa ospravedlnila, no pre mna bolo velmi dolezite, aby sa to poriesilo vcera. Este raz velka vdaka vsetkym.
Šak keď sa neozýva nemá záujem....