ahojte všetky mamičky,
Vianoce nám klopú na dvere, prichádza čas pokoja, lásky, radosti, spokojnosti, hojnosti. Viem, že mamičky a mladé rodiny to majú v dnešnej dobe ťažké a majú všetkého málo ale určite sa nájdu ďalší, čo majú ešte menej a žije sa im horšie ako nám. Preto by sme chceli potešiť, snáď aj pomôcť našou trošku. Chceme darovať naše nepotrebné oblečenie ľuďom v núdzi, niekomu, komu ešte poslúžia. Fotky a popis prikladáme nižšie a budeme radi, ak sa ozvú záujemcovia, prípadne ak poznáte rodiny odkázané na pomoc, prípadne sa máte chuť k nám pridať....
nech sú Vianoce pre každého radostné 🙂
ahoj,
skus napisat tejto mamine https://www.modrykonik.sk/fotoblog/renatka65/cl...
Ja tiez mozem day vei pre dievcatko do troch rokov a chlapca tri AZ sest rokov to ma zaujem nech napise ipb
aj ja mam pre chlapca velkosti 56 az 62 - mamky ozvite sa, rada poslem 🙂
baby som rada, že nás je viac 🙂 ďakujem 😉
baby tak balíček pre dievčatko 0-1 rok a 1-3roky je darovaný, rovnako ako oblečenie pre mamičku. 🙂
aj ja mam nejake chlapcenske oblecko, musim pretriedit a pofotit.do tyzdna to sem dam
baby prosim vas a ako sa rozhodujete komu to date? ja som tak raz darovala tu na koniku hracky a mala som problem sa rozhodnut :/
taketo dve bundicky, ta modra je roztrhana pod pazuskou,dalo by sa to zasit. ak nic, tak ju vyhodim.mam aj kupucnu,musim ju najst. ta druha hneda, je taka tensia,ale z takeho odolneho materialu,dost dobra do dazda.trosku uz je vidno ze je nosena. moj misko je velky chlap on to nosil ked mal necele dva roky, ale myslim ze je to tak na 2 mozno aj 3r ak je chlapec drobnejsi.ciapka so siltom ma velkost 86/98 , je mala, a ta drobcek ciapka ma cislovanie M.
pekný deň, páči sa mi myšlienka s darovaním vecičiek, hračiek a všeličoho. Dajte ešte nejaké kontakty na ludí ktorí to potrebujú, chcem si niekoho vybrať, dakujem pa 🙂
Kto daruje mamičke z jedným dieťaťom v núdzi oblečenie a hráčky
Baby darujem 2 páry čižiem pre nenáročné maminy vo veľ 39, čierne : kožené,špicaté s malým podpätlom(bolo by treba vymeniť)na zimu a hnedé na jar.Bola by som rada keby sa ozvala iba taká mamina ktorá naozaj potrebuje
Darujem ženské, dievčenské oblečenie na veľkosť 34 max 36 do 50 kg, rôzne druhy od letných až po zimné kúsky pre niekoho, kto to naozaj potrebuje. Cena za poštovné. v prípade záujmu IP.
zdravim vsetky mamicky a aj sa chcem podelit..... pred casom som sama potrebovala pomoc a pomohlo mi par mamiciek tu z konika a poslali mi obecenie pre moju slecnu....velmi som im vdacna....a nezabudnem...
teraz uz ma dcerka skoro 3 mesiace a nejake vecicky uz su jej male.... preto by som ich posunla dalej tej ktorej pomozu ..je to na zaciatok...
zase musim povedat ze casom aj moja bude potrebovat vacsie veci a tak poziadam zase.... dufam ze mi zase niekto pomoze...
takato nezistna pomoc sa mi tu na konikovi paci ...pomohli mne pomozem aj ja....
ved aj o tom to tu je pomahat si...
kto chce pomôct ten pomoze ale kto nechce tak nech nepodozrieva a nevypisuje ze je niekto podvodnik...
nikdy nevieme kedy budeme my v ich situacii...
a este mam nejake olecenie po mne bola som vekost L ale po porode uz len len vojdem do XL takze oblecko ak by potreboval niekto vekost L poslem ale nemam cas na fotenie ..nehnevajte sa len opisem...
dobry den maminky chcem sa spytat ci niektora z vas nedaruje vecicky pre chlapceka velkost 104 a viac pre mojho drobca som sama a kazda malickost mi pomoze,dakujem
Dobrý deň prajem ďakujem za prijatie do skupiny a veľmi by som vás chcela poprosiť či neviete o nejakej mamine alebo rodine čo daruje veci pre dievčatá 98 a 68 bola by som veľmi rada veľmi by nám pomohlo ďakujem
Balíček 0-12m pre dievčatko
8x tričko s dlhým rukávom, 3x body s krátkym rukávom, 2xčiapka, 1x tepláky, 2x svetrík, 1x mikina, ramienka na vešanie, 4x kojenecká fľaška, 4x náhradný cumlík, 2x šnúrka na cumlík, treningový hrnček na pitie, 2x cumlík.