Darujem plyšákov

mimi233
16. dec 2017

baby mam otazku mam kopu plysakov ktore len periem a vykladam spat na policku moji sa s nimi moc nehraju rada by som ich darovala niekomu komu urobia radost pripadne do detskeho domova len neviem ci take beru a kde viete mi poradit ? vela z nich je uplne novych

deti95060810
16. dec 2017

mám ten istý problém...ale nik ich nechce...vraj to treba prať a je to nehygienické keď sú zaprášený...

silverrko
16. dec 2017

robia sa zbierky do nemocnic onko neviem ci aj tento rok potom je tu detsky domov a mamicky v nudzi(maju chore deti a nemozu si dovolit pracu) ja som takto porozdavala

abbey1
16. dec 2017

Len naozaj si treba uvedomiť, že plyšáci sú naozaj dosť nevďačné hračky na darovanie, z ohľadu hygieny sú úplne nevhodné do nemocníc. Ak už darovať plyšákov, ťa skutočne v top stave. Málokde však o je majú záujem.

silverrko
16. dec 2017

@mimi233 su tu temy adopcia nahradne rodicovstvo myslim si ze sa najde vela vdacnych profi mam-zamestnanci detskych domovoch -a poraduju sa hrackam ci obleceniu pre deti. Skuste...

mimi233
autor
16. dec 2017

@silverrko dakujem skusim popozerat

mimi233
autor
16. dec 2017

@abbey1
@abbey1 ano to viem aj ked ja ich pravidelne periem a teraz ich periem zas a triedim tak som chcela niekomu komu sa zidu koho potesia darovat su skoro vsetky v top stave kedze vacsina ktoru sme dostali sla hned na policku

inom75
20. jan 2021

Ahoj, stará téma, ale chcela by som sa spýtať, či nemáte niekto na darovanie plyšáky (skôr väčšie) pre psíka. Môžu byť samozrejme poškodené a poštu uhradím na účet. Ďakujem.