Rada by som darovala automaticku pracku Zanussi, na 3,5 kg pradla....ak je niekto v nudzi a ma zaujem, nech sa ozve.Okolie TN.
@princess01 Ano, napiste ,odkial ste...ak by to nebolo daleko,dalo by sa dohodnut...pripadne poslite IP,dam Vam obratom vediet
@princess01 Ak ma niekto este zaujem o pracku,rada ju posuniem dalej...v okrese TN, pripadne aj dovezieme....nechapem Vas, princess, dvoch sme pre Vas"akoze" zaujem odsunuli, disciplinovane vo stvrtok, potom v sobotu cakali.Pre druhykrat, dajte aspon slusne vediet, ze nepridete...prislo mi to, ze si z nas utahujete....
Dobrý deň,
je to ešte aktuálne?
Ja som okr. Ilava.
Ďakujem
Dušan
Dobry den chcem sa spitat a zaroven poprosit ak ju este mate mne by velmi pomohla vopred vam dakujem
@natuska87 dobry den chcem sa spitat a zaroven poprosit o pracku ak ju este mate som z noveho mesta nad vahom vopred vam dakujem
@anickakacaniova Prepacte, az dnes som si pozrela postu...Pracku som este po zverejneni darovala...
@natuska87 prosim Vas mate este pracku? Mamine odisla a je momentale v hmotnej núdzi...pomaham jej ako viem no zial na novu nemam...dakujem za odpoved
@natuska87 dobry den ja mam vazny zaujem byvam v novom meste nad vahom a nemam pracku takze periem len v rukach ak by bola volna a dalo by sa vam ju doviest tak by som vam dala aspon na benzin budem vam strasne vdacna
@anickakacaniova Zial, pracka uz je darovana...
@natuska87 Dobry den.Velmi pekne prosim este je aktualna ponuka vasho inzeratu darovanie pracky..vcera som sa nastahovala do bytu je to v Tn garzonka a nie je tu pracka mooc by ste mi pomohla ak je to este aktalne..S pozdravom Andrea
@natuska87 je volna?
@natuska87 mala by som zaujem je este volna?