Ahojte,po pôrode rozmýšľam že darujem vajíčka niekomu komu sa nedarí mať bábätko. Prosím vás čo všetko k tomu treba? A čo všetko ma čaká?
@sonicka96 nemam vlastnu skusenost s tymto, ale asi to nebude az tak jednoduche. Viem, ze tieto zeny co chcu darovat vajicka, nemozu byt fajciarky, ani alkoholicky myslim, ze ani prilezitostne pitie, ziadne geneticke choroby a choroby v rodine, vyborny zdravotny stav, a tak ďalej...
@sonicka96 a čo si teda chcela? myslím, že tam máš všetky podstatné informácie aspoň na to, aby si vedela, či vôbec spĺňaš podmienky. Okrem iného budeš musieť podstúpiť hormonálnu stimuláciu, čo nie je úplne príjemná záležitosť.
A áno, vypláca sa za to aj "odmena" (tuším okolo 800€) - ak ti ovšem riziko zničeného vlastného zdravia za to stojí.
Ja som darovala, ked tak sa pytaj
@klarissa25 napíšem ti správu 🙂
mam pocit ze do 34 sa da 🙂
@klarissa25 joj to ešte stíham detí :D
@sonicka96 prepáč že sa tak pýtam,ale prečo to chces robiť po pôrode? Prečo nie neskôr? Ak budeš dieťatko dojčiť nebudeš mat menzes. A zase vzdať sa dojčenia kvôli darcovstvu,no neviem...
@kristina2412 pretože momentálne som tehotná tak sa to nedá 🙂 pri prvom dieťati som krvácala po pôrode tuším iba 5t a hneď mi pršla mrcha 🙂 čiže ja niesom ten štátny typ mamičky ktorá kvôli kojeniu nedostala mendzes 🙂
@sonicka96 jasné,pochopila som že si tehotna,ja sa len pytam či je darcovstvo ,narkóza a hormonálna stimulácia kompatibilná s dojčením,či to nemôže ublížiť tvojmu dieťatku .
@kristina2412 jaj však o tom sa určite poradím s gynekológom čo mi poradí 🙂
@kristina2412 len ja mám taký blbý pocit že druhé bábätko nebudem dlho kojit keďže prvé kojim už 10m a kojim aj cez tehotenstvo 🙂 uvidím no,ak by to škodilo pri kojení tak by som určite počkala kým dokojim 🙂
@sonicka96 👍☺️
tá umelá hormonálna stimulácia prečítaj si o tom, aký to negatívny vplyv môže mať na tvoje zdravie neskor.. ☹
@sonicka96 https://www.iscare.sk/our-services/donor-progra...
http://www.darkynevajicok.sk/
0,02 sekundy www.google.sk, nemáš za čo.