Darovanie psa

motogirl699
19. okt 2022

Viete mi poradiť kam sa obrátiť, keď chcem darovať psa? Sociálne siete nemám. Ďakujem za pomoc

andrea_prestastna
19. okt 2022

@motogirl699 dovod darovania , rasa?

lintu
19. okt 2022

Na známych, čo tie sociálne siete majú. Ideálne aj s fotkou psa a bližším popisom.

beata_k
19. okt 2022

@motogirl699 daj na bazos.sk alebo skus stranku darujem za odvod. Do vecera ho nemas 😉

lintu
19. okt 2022

Ešte by som si preklepla, komu ho dávaš, ak sa ti naň niekto ozve a ak ti na ňom záleží.
Napr. v mačkárskych skupinách sa už neraz riešili takí, čo brali mačence na skŕmenie hadmi. Taký pes tiež môže skončiť kadejak.

motogirl699
autor
19. okt 2022

Ide o dospelého francúzskeho buldočka.. narodilo sa nám bábätko a už nemáme toľko času sa mu venovať, čo si začal kompenzovať tým, že nám ničí plot a uteká a susedia sa na to začali už dosť sťažovať. A je mi ľúto ho mať celý deň zatvoreného vo voliere alebo tak

lintu
19. okt 2022

Nemá papiere, že?

motogirl699
autor
19. okt 2022

@lintu nie, tie bohužiaľ nemá

zooeynka
19. okt 2022

Uz vidim ako sa ludia v darovacej skupine pohrnu vziat dospeleho psa bez papierov co uteka z domu :/
Utulok? Vezmu psa ked utulku zaplatite, nevie niekto?

slniecko66
19. okt 2022

@zooeynka preco by si ho niekto nechcel vziat?
Skor utulok ho mozno nevezme lebo budu mat plny stav.

slniecko66
19. okt 2022

@zooeynka my sme davno nasli psa vyhodeneho z auta. Sice bol stena.. ale bol krizeny a bez papierov. Do dna sa ludia ozvali, ze si ho vezmu. Dokonca jeden chcel prist z druheho konca Slovenska.

lintu
19. okt 2022

@motogirl699 škoda, niektorí chovatelia vedia byť v tomto tiež nápomocní

motogirl699
autor
19. okt 2022

@zooeynka je veľa ľudí, ktorým nevadí, že je psík bez papierov a doteraz z domu neutekal

lenkakravcova
19. okt 2022

@motogirl699 Aký je starý a veľký? Hľadáte mu domov, kde bude v byte alebo vonku v dome?

motogirl699
autor
19. okt 2022

@lenkakravcova 2 roky bol zvyknutý v byte, gauč, posteľ, teraz je rok a pol zvyknutý byť na záhrade, v zime na noc v garáži.. nie je to ten kratkonohy tučný, ale ten vyšší

mistymay33
19. okt 2022

@motogirl699 Bože moj, dať francuzskeho buldočka na záhradu a v zime? žena kde si dala rozum ked si si kupila budočka? a To si nevedela, že raz budeš mať dieťa a potom čo so psom? Kurnik kedy sa už ludia spamätajú?
Prosím ťa, daj ho niekomu, kto na nom nebude množiť hlava nehlava, predpokladám, že kastrovaný nie je. Ono taký pes stojí dosť vela penazí, takze je predpoklad, že ked ho daruješ, tak si ho zoberie nejaký blbeček, ktorý bude prodiť dalšie štenatá ako na bežiacom páse. Kurnik, veľmi som sa zase vytočila... mám francuza, tak to vnímam osobne

evinka400
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
estrella5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
motogirl699
autor
19. okt 2022

@estrella5 nezodpovednosť? Že chcem pre neho niečo lepšie? Že ho nechcem aby bol u nás ako vo väzení?

janai1
19. okt 2022

Fuha, takže ďalšia čo si nevie vychovať psa a pri prvom probléme sa ho potrebuje zbaviť. Chudák pes.

michaelammm111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaelammm111
19. okt 2022

@motogirl699 a to si nevedela rozmýšľať skôr ako si ho nechala spať vonku a v zime v garáži? Keby si si naštudovala niečo o tomto plemene tak by si zistila že to nieje exteriérový pes PREBOHA. Ľudia veď sa spamätajte, kúpite sa psa len tak zo srandy, samozrejme z bazošu, nezistíte si nič o plemene a potom to takto dopadne. Je mi ho chudáčika strašne ľúto..

estrella5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaelammm111
19. okt 2022

@motogirl699 prosím pošli fotku, vek, pripadne viac info či ma nejaké zdravotne problémy.. skúsime to nejako vyriešiť. Naozaj mi to je strašne ľúto a verím že aj tebe záleží aby išiel do dobrých rúk a nepoužil sa na množenie a podobne svinstva. Ďakujem

lenkakravcova
19. okt 2022

Jeeje, niektoré ženy to kus preháňate. Je to pes. Nie človek. Autorka sa mu snaží evidentne nájsť lepšie miesto než u nich. Každý z nás robí chyby. By ju tu jazdite ako keby ho vyhodila v noci v lese..

zelenakobyla123
19. okt 2022

@lenkakravcova Ak neberiete psa ako plnohodnotného člena rodiny, ľutujem vaše deti, musíte byť veľmi necitlivý človek.

lenkakravcova
19. okt 2022

@zelenakobyla123 No neberiem. 🙂 som úplná hyena. Doslova beštia. Nejem so psom pri stole a dokonca ani nespi v posteli. Koniec sveta. 😂

angel993
19. okt 2022

@mistymay33 myslíš že po tomto tvojom komentári autorka vráti čas a nekúpi si psa? Veď sa snaží nájsť tomu psovi lepšie miesto na život. Ako tomu mal pomôcť tvoj komentár?

h2
19. okt 2022

@zelenakobyla123 Pes je zviera. Nie plnohodnotný člen rodiny. 🤦🏻‍♀️

estrella5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fadama
19. okt 2022

Tu sa zas nájdu 2 strany. U nas je pes člen rodiny a zbaviť sa ho? To by mi srdce puklo.