Zdravím mamičky. Chcem sa opýtať či nemáte náhodou oblečenie, plienky, hračky ktoré by ste radi darovali mamičke ktorej sa septembri narodi prvé bábätko. Žiaľ, osud sa s ňou nemaznal a zostala sama, bez rodiny, partnera a pomoci 😞. Pomaham ako viem, ale určite medzi Vami nájdem dobrého anjela ktorý by rád tiež takymto spôsobom nezistne pomohol. Ďakujem
@calimero3w ja Vám možem niečo darovať za poštovne
@janinah ďakujem.. Moc sa nevyznám ako to tu funguje 🤦♂️☺,, Google ma sem hodil. Kde to mam hľadať - zadať? Ďakujem
@luciola ďakujem veľmi pekne.. samozrejme poštovné uhradim ja..
@calimero3w na Fb existuje skupina Mamicky v nudzi. Tam urcite pomozu.
@lus83 ďakujem za radu, ale fb je dosť verejný a nechcem aby to videli niektorí ľudia, 😐
@calimero3w veď mozes v jej mene napísať ty a ze jej vecicky odovzdas. Nemusíš jej meno zverejnovat.
My sme dostali plienkovu tortu a velkosti 1 a 2 urcite nevyuzijeme 🙂
@calimero3w napište mi na klarien@centrum.cz vašu adresu kde pošlem veci alebo mi napište tu do internej pošty adresu a ale musim to pobaliť to bude aj týžden trvať lebo mam syna v tabore musim to pochystať 🙂
@calimero3w napiste mi mailom adresu a poslem. Niesu sice v 100% stave ale snad pomozu. dcekanova0@gmail.com
@evalin88 ďakujem veľmi pekne, ste úžasná 👍❤ona ešte nemá ani jednu plienku a to ma rodit v septembri, možná aj skôr, ma rizikove tehotenstvo. 😑
nemusíš písať jej meno, môže to proste prebrať za ňu, na facebooku by sa toho podľa mňa našlo ešte oveľa viac. tam furt vidím v kadejakých skupinách s vecami na predaj, že takto darujú za čokoládu alebo fľašku vína 🙂
Napíšte mi do IP adresu, mám veľa chlapčenských veci. Malý balíček by som poslala. A ak má záujem o viac, prípadne aj obuv, tak za poštovne rada pošlem.
@berny800 ďakujem veľmi pekne za ochotu. Ja poštovné uhradim.. Na topánočky je ešte čas, keďže babatko príde na svet v septembri.. Ale nechám to na Vás 😉,,
@berny800 ďakujem veľmi pekne za ochotu. Ja poštovné uhradim.. Na topánočky je ešte čas, keďže babatko príde na svet v septembri.. Ale nechám to na Vás 😉,,
@calimero3w ok tak mi napíšte adresu do IP
@lus83 tam nepochodí, nemoze sa pytat pre cudzich , iba pre rodinu 🙂
@calimero3w odkial je maminka?
@calimero3w my mame tu plienkovu tortu este zabalenu 🙂 stale sa chystame maleho pri nej odfotit ale uz nosime velkost 3 a nikoho v okoli nemame komu dat tie mensie+ mi par kusov ostalo aj tak neviem co s tym tak rozbalime a poslem.. Akurat postovne by ste mohli uhradit vy 🙂
@calimero3w napiste mi adresu do ip 🙂
@evalin88 ďakujem veľmi pekne, to je samozrejme, ze poštovné je na mňa 👍😉
@berny800 ip vam napíšem,
Dobrý deň chcela by som vás poprosiť nemohli by ste mi nikto požičať klokanku pre novonarodeniatko alebo šatku prosím veľmi budem sa snažiť vám nejako zaplatiť prosim
Stačí sledovať skupinku Darujem za poštovné...