Baby ako by vam to padlo keby ste dostali kyticu ktorá bola deň predtým darovaná na oslave niekomu inému no vam ju partner priniesol ako “prekvapko” (že veď čo bude stat doma toľko kvetov) v snahe potešiť len tak …
vyhodila ....
mňa by to urazilo....
radšej nech je kytica natrhaná z lúčnych kvetov - ale nech je určená pre mňa a venovaná z lásky...
predpokladam ze kvety dostal niekto z rodiny a kedze ich mal vela a ani miesto tak daroval dalej.. nevadilo by mi to .. kvety su pekne v ktoromkolvek dome a vaze .. pokial ich neukradol ..
Svokra dostala kytice na oslave a jednu z nich ti jej synacik doniesol domov aby ta potesili? Nemam problem, vyrobim...
@elizabet173 povedzme že kvety dostal niekto z rodičov na oslave všetky z oslavy sa vzali domov a potom mi ich doniesol 🤦🏽♀️
@viestta a to je úplne v pohode áno ?
to ich bolo toľko že už nemali miesto?
Svokra dostavala na konci skolskeho roka kytice, par x mi poslala po muzovi nejaku a je to v pohode. Pokial povedal pravdu,tak co ma byt zle?
Úplne normálne ako mať doma prepchate vázy.Zutulnila si si byt
Podla mna uplne. Ale podla teba je to mega problem
A ved ked ti to povedal, tak co? 🤷
Predpokladám, že zobral kvety mame či sestre. Veď možno mu samé dali, že vyber si. My nosíme kytice z narodenín na cintorín 🤷🏻♀️ také dve tri si nechám a zvyšok na hroby. Lebo čo s tým. Ja by som sa nehnevala ani sa neurazila, ale zase nech sa z toho nestane pravidlo 😂
@martinkatinka nepovedal len viem že bola oslava
keby ich vyhodili nebola by to skoda? ak nebolo uz miesto etc .. netvrdil ti ze ich kupil .. nebud rozmaznana .. su to len kvety ... vztahj sa na tom nestavia .. aj tak do tyzdna dvoch uschnu tak nech aspon potesia co najviac ludi ,, zrejme dali aj inym detom .. ja bezne posuvam kazdu jednu orchideu kt dostavam od malej otca kedze ich neznasam ale suseda ich ma rada.. ju potesia mna nie ..
Mile ze ta chceli/chcel potesit a podelili sa.
@lintu mne to teda nepride milé ak na môj sviatok mi prinesie kvety z rodiny no
Aco je na tom ? Ved my sme tiez po svadbe rozdavali kto pomahal alebo po vacsich oslavach a tak isto ked niekde idem pomoct alebo oslavenec nevie co s nimi tak podaruje...dva krat darovane stastie prinasa ;) Ked ich mali vela tak urobia radost viac ludom 🙂
Svokra mala oslavu kde si nebola pozvaná či ako? To je väčší problém , ako že mi dakto dá kyticu lebo ich má doma 15, a je mu ľúto ich vyhodiť ci
A akoze klamal, ci co? Nerozumiem.... Asi vedel, ze vies
Jesus úplne v pohode, robíš zbytočne drámu, totálne
Za mňa v pohode, neriešim v živote takéto "problémy " . Nemáš problém vyrob si ho 😉😊
Ináč to je čisto mužská logika. Načo bude kupovať kvety, keď ich ma doma po milú r.ť 😁👍
Ber to tak, že za ušetrené peniaze za kyticu môžete ísť na obed, večeru, na pohárik 😉 ... nič v zlom, no správaš sa, ako malé decko ...
Kvety sú krásne , a asi Ti chcel spraviť radosť - veď nebuď taká urážlivá , veď ich hádam nebol párny počet s bielou stuhou a textom ,,POSLEDNÉ SBOHOM,,
Tak ich teda priniesol len tak, aby ťa potešil alebo na tvoj sviatok? Na ten sviatok ako píšeš v komentoch by ma to zamrzelo, ale ak len tak ako píšeš na začiatku, tak v tom nevidím najmenší problém a tešila by som sa z pekných kvetov... nebrala by som to ako darček pre mňa, ale jednoducho dekoráciu...
Potešila by som sa, že na mňa myslel, určite by som v tom problém nehľadala, neurazila sa a nič by som mu nevyčítala.
My si bežne doma dávame sladkosti ako darček čo už doma sú 😁 načo kupovať ďalšie. Vôbec by som to neriešila ešte by som mu povedala nech zoberie všetky čo doma nechcú.
Tak hlavne asi ti povedal na akej oslave bol a ako sa ku kytici dostal...pokiaľ povie vysvetlí a donesie je to ok.
Btw. ako tu čítam , som prekvapená že po veľkých oslavách alebo svadbách si darovane kvety nenechávate, u nás je to vždy kvetovy raj celý týždeň nirhedy aj dlhšie keď vydržia ... Vždy sa miesto nájde na ten týždeň a každá je jedinečná tešia má vždy spomienky z oslavy a pohľad na tú krásu občas aj viem ktorú od koho mám.
pises e sa nepriznal ale hned na zaciatku napises ved naco by stali len tak .. tiez napises len tak aby potesil ale neskor ked uz s tebou nik nesuhlasi napises ze to bolo k sviatku .. celkom dost si protirecis.. mozno ak ted nic nepovedal a nevies iste ze boli z oslavy-kedze si tam nebola tak co ak ich kupil k tomu sviatku .. i ked podla mna sviatok nieje len ty si rozmaznana princezna kt cakala ze ju tu budu lutovat .. keby svokra posle diamantovy prsten skaces meter dvadsat ... hold su to len kvety .. pre niekoho viac ako diamant 😉