Daroval by niekto det. oblecenie do 3 mesiacov?

mamina2388
19. sep 2013

Ahojte maminky ocitla som sa v zlej situacii, po skonceni materskej sa mi nepodarilo zamestnat, takze som bola doma...ako nezamestnana, a v marci tohto roku som zistila ze som tehotna, zial blizi sa mi termin porodu 17oktober, ale doteraz sa nenasiel nikto kto by mi aspon dako pomohol, priatel je bez prace, a nieje ani z coho kupit, vybavicku....uz som zufala, tak ak by sa tu nasla maminka popripade maminky ktore by pomohli budem im nesmierne vdacna z celeho srdca. Najviac by mi pohlo nasledovne fusak, lebo kocik sme uz dostali, bodinka, dupacky, jednoducho take zimnejsie aspon do tych troch mesiacov. Ak by sa nasli, tak kontakt cez e-mail mamina2388@gmail.com

A dufam ze mi to adminka nezmaze lebo je to ozaj surne a ja si to nemam z coho dovolit.

DAKUJEM VOPRED

zuzikboc
19. sep 2013

Ja už mám dieťa veľké a veci sme rozdali, ale skús sa obrátiť tu:
https://www.modrykonik.sk/skupina/2188/detail/ 🙂

drobcek26l
19. sep 2013

Ak by ti to nevadilo, mám doma pár nejakých malých bodyniek, tepláčkov, nejaké čapičky a tak, lenže nieje to úplne nové, náš malý to mal párkrát oblečené, no je to čisté a v poriadku. Ak by si mala záujem, napíš mi adresu, pošlem ti to.

ika84
19. sep 2013

ja tiez mozem nieco poslat, ale nie nove, take co bolo darovane mne a maly nenosil...daj adresu ak suhlasis, poslem ti

namornicka
20. sep 2013

Po prvom dieťati ti neostalo oblečenie, fusak a kočík? Ja som toto všetko využila pri oboch, veď bábetko do roka tie veci nezničí.

vanilia85
20. sep 2013

Nechcem tu robit reklamu ale ja ked mam nieco na darovanie posuniem to na stranku podajdalej.sk. teraz je tam kocik a este je volny pokukaj si ho..maminy s velmi zlate