Darčeky pre starých rodičov

martul
3. dec 2017

Baby prosím vas dajte mi nejake typy pre starych rodičov k vianociam, uz som zufala, rada sa inspirujem

kornelia1987
3. dec 2017

Tak napisem aj sem 🙂 kupili sme knihu ,,Babicka,rozpravaj,, Je tam opis 5 generacii a daju sa tam nalepit aj foto. Je aj kniha Dedko,rozpravaj

deti95060810
3. dec 2017

kúp niečo podľa ich záľub, záujmov... Nepíšeš koľko majú rokov, pretože tí mladší dôchodci radi chodia aj na predĺžené výkendy, alebo masáže....
tento rok ideme svokre kúpiť tlakomer, svokrovi krížovky....
minulý rok sme svokre kúpili nejaký doplnok v lekárni Kamzík? niečo také, svokrovi papuče a fľašku vína....
knihy, možno predplatiť nejaký časopis - Záhradkár, Život....lístky do divadla, teplé papuče, babke šatku hodvábnu, dedkovi kravatu, alebo šál, rukavice....

negymama
3. dec 2017

svokre som kupila plastovu tacku s vrchnakom na kolace, na vrchnaku ma rucku na prenos kolacov, mame, krstnej rozne drobnosti s vianocnymi motivmi, salky, dozy, sviecky. dobre su aj teple ponozky, vitaminy, obal na okuliare, mobil. mnohi sa potesia aj fotke vnucat v peknom rame, ci fotky ako kalendar na stenu.

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
negymama
3. dec 2017

@oli18 ja som nepisala nic o logach... a zase poznam svoju mamu, ta zboznuje ozdobovat na kazdu prilezitost kazdy kusok domu, proste dozicky salocky, ozdobky...to je jej. svokra je zase antiozdobovac, jej len daco prakticke.

negymama
3. dec 2017

@oli18
treba veci k cloveku dopasovat, mojej mame napr. sa jedlom nezavdacis, vsetko ofrfle ake je to tazke, nedietne, zacne mi vysvetlovat co vseko ona neje, kdeze pasteta a salama... cely zivot dietuje a chudne.

otec je zahradkar a citatel...tak darceky z tej oblasti. svokrovi nekupujem nic, lebo jemu NIC nie je dobre uz zo zasady, aby darujuceho zhodil a nepotesil.

klaudiaden
4. dec 2017

@oli18 No ak môžem povedať z vlastnej skúsenosti tak naša babka toto nakupuje a potom to iba rozdáva, ona povie, že to neje a nechce aby sa to pokazilo a už to hneď máme pri vchode nabalené 😀

oli18
4. dec 2017

Ja kupujem darčekové koše mojim deťom, lebo je to jednoduché a praktické.

dobromila
7. dec 2017

Každému podľa jeho gusta - otcovi - čitateľovi predplácame obľúbený dvojtýždenník na celý rok. Svokrovcom regionálne noviny a časopis Zdravie (svokrin obľúbený)
Svokra má rada dekoračné blbosti, tak toho roku dostane krásnu voňavú mydlovú kytičku v šálke - keď ju omrzí, alebo sa poškodí - môže použiť normálne mydielka v kúpeľni. Niektorí dôchodcovia sa potešia výživovým doplnkom z lekárne podľa konkr. potrieb, iní permanentke ku kaderníčke, kozmetičke, víkendovému kúpeľnému pobytu, kalendáru s fotkami detí a vnúčat, či fotoknihe, obľúbenej kozmetike...