Ahojte maminy,
poraďme si navzájom nejaké typy pod stromček pre 11 ročných chlapcov, kedy lego je už nuda...a mobily, tablety a playka máme už všetci...dakujem.
Ja som synovi 11r. kupila skateboard,retiazku z chir.ocele , potrebuje novy vak takze dostane ten ,od starkovcov mikinu a pedale na bmx bike...a kedze je zblazneny do bmx momentalne tak este nalepku na stenu bmx zo skakajucim chalanom...on si zelal pod stromcek peniaze ale som vtomto veku este za darceky nakolko peniaze by minul na hluposti a myslim si ze by bol asi smutny keby mal pod stromcekom iba obalku a nase baby by mali darceky .ja som naklonena aj kniham ale ten moj nema vobec vztah ku citaniu tak nebudem kupovat to co bude stat na policke cely rok...typy pre tento vek napr.pekny jemny parfem,pre badatelov mikroskop,futbalka,kryt na mobil...
@fiffinkaa Nasi dostanu stan, spacaky a siltovku do lesa s podsvietenim (sice je to blbost, ale aj ta obcas potesi - popozeraj: https://www.aliexpress.com/item/Hot-LED-Lamp-Lu... )
Ja by som poradila dron, synovec dostal minulý rok tiež mal jedenásť a bol spokojný.
v tomto veku syn dostával spoloč. hry - Moje slovensko a pod.....mal to veľmi rád....
stavebnica Merkur....
Moj bude mat v januari len desat a pod stromcek dostene tlaciaren, knihy sonicku zubnu kefku (po tej tuzi), a jednej babky dostane asi pennyboard a od druhej elektricku stavebnicu, kde si zapaja elektricke obvody. Minuly rok dostal bicykel, kolieskove korcule(od jednej babky)a freestylovu kolobezku(od druhej babky) 🙂
na doma odporúčam Kúzelné čítanie s Albi ceruzkou. hod do gugla.
U nas knihy, ale čo tak korčule, skejt, alebo niečo na von?? Ešte je super blbosticka, ,, bludisko v lopte", neviem ako sa to presne volá, ale dostane to 9 ročný synovec aj moj 18 rocny syn .. nech he sranda. A ešte je super hra. Guličkova draha 15+. Takže by ho to bavilo. Skúsim kuk obrázok.
Futbalová lopta
Ďakujem všetkým za super typy, niektoré názvy som počula prvý raz tak som googlila 🙂 tak u nás zatiaľ knihy, spoločenská hra, vak na sedenie, lyžiarska prilba a kolonožka..celkom ma zaujala guličková dráha a elektrická stavebnica - popozerám, spacák je tiež super typ, zíde sa rovnako ako aj ruksak 😉
Všetko na futbal, povyrastal zo všetkého a spoločenské hry 😉
brain box spolocenska hra, gogo mikina, triko a kniha, lego creator dve stavebnice, hodinky digitalne, nakolko mu mobil do skoly nedovolim. Este musim nejaku spolocensku hru najst, lebo to mame najradsej.
Aké spoločenské hry by ste odporučili?
máme dostihy, brain box, monopoly, carcasone-nebaví, hrady a zámky, ..
Ja kupujem lyze, snowboard, RC robota na diaľkové ovládanie, svietiace 3D puzzle Big Ben, fyzikalne laboratorium a pyzamo.
Na sviatok inak dostal tiez dron, ako tu uz bolo spomenute, to bolo mega radosti, hrava sa s nim často. Tak isto antistresove omalovanky ho silno držia.
Knihy mu kupujeme bežne hocikedy, lebo veľmi rad číta, takže tie pod stromček nedostane.
@fiffinkaa ja som kupila toto:
https://www.dracik.sk/interaktivny-robot/
Ja by som poradil kolobežku je to dobrá vec. Dá sa s tím vonku všeličo robiť.
Skuste nejaku hru na playko, vzdy sa najde este nejaka po ktorej tuzia. Alebo move ovladace ku playku spolu s hrou. Nam sa velmi osvedcila Start the party- naozaj pre celu rodinu. Ja som synovi minuly rok kupila uz aj vonavku, ale nestretlo sa to s uspechom🙂 alebo pennyboard, darcekova poukazka na steam ( da sa kupit aj paysafekarta- nieco ako kredit na steam) a moze si potom uz kupit hru aku bude chciet. Knizky- u nas frcia fantasy- starcraft alebo urcite ti v knihpectve poradia popripade knihu na programovanie minecraftu. Tento rok kupime pod stromcek novy monitor, vacsi a uz moze aj kukat online telku, kedze to co pozerame my ho nebavi.