Darčeky pod stromček pre 11 ročných chlapcov

fiffinkaa
16. nov 2017

Ahojte maminy,

poraďme si navzájom nejaké typy pod stromček pre 11 ročných chlapcov, kedy lego je už nuda...a mobily, tablety a playka máme už všetci...dakujem.

martinakodajova
16. nov 2017

Skuste nejaku hru na playko, vzdy sa najde este nejaka po ktorej tuzia. Alebo move ovladace ku playku spolu s hrou. Nam sa velmi osvedcila Start the party- naozaj pre celu rodinu. Ja som synovi minuly rok kupila uz aj vonavku, ale nestretlo sa to s uspechom🙂 alebo pennyboard, darcekova poukazka na steam ( da sa kupit aj paysafekarta- nieco ako kredit na steam) a moze si potom uz kupit hru aku bude chciet. Knizky- u nas frcia fantasy- starcraft alebo urcite ti v knihpectve poradia popripade knihu na programovanie minecraftu. Tento rok kupime pod stromcek novy monitor, vacsi a uz moze aj kukat online telku, kedze to co pozerame my ho nebavi.

nicky3
16. nov 2017

Ja som synovi 11r. kupila skateboard,retiazku z chir.ocele , potrebuje novy vak takze dostane ten ,od starkovcov mikinu a pedale na bmx bike...a kedze je zblazneny do bmx momentalne tak este nalepku na stenu bmx zo skakajucim chalanom...on si zelal pod stromcek peniaze ale som vtomto veku este za darceky nakolko peniaze by minul na hluposti a myslim si ze by bol asi smutny keby mal pod stromcekom iba obalku a nase baby by mali darceky .ja som naklonena aj kniham ale ten moj nema vobec vztah ku citaniu tak nebudem kupovat to co bude stat na policke cely rok...typy pre tento vek napr.pekny jemny parfem,pre badatelov mikroskop,futbalka,kryt na mobil...

nicky3
16. nov 2017

@nicky3 my nie sme nakloneni play station a podobne hry na pc skor sa snazime aby tam travili co najmenej cadu skor som hladala darceky kt.vyuzije vonku a pri pohybe ☺

jaja1979
16. nov 2017

@fiffinkaa Nasi dostanu stan, spacaky a siltovku do lesa s podsvietenim (sice je to blbost, ale aj ta obcas potesi - popozeraj: https://www.aliexpress.com/item/Hot-LED-Lamp-Lu... )

eliska13
16. nov 2017

@fiffinkaa skateboard, kolobežku, stojan na basket, novú futbalovú bránku, kryt na mobil, šiltovku,hodinky...
Ja ešte nemám nič vymyslené presne Lego je nuda a momentálne nemá nič top vysnívané
Nechám sa od Vás inšpirovať🙂)

veronikasa
16. nov 2017

Ja by som poradila dron, synovec dostal minulý rok tiež mal jedenásť a bol spokojný.

1988majka
16. nov 2017

@fiffinkaa nasi synovci si naposledy dostali wakeboard tak boli happy.. Ale tiez stale dostavaju veci na skaut ako spacaky teplaky gumaky topanky atd.alebo na lyzovacku.. na bicykel( napr. Prilba okuliare rukavice)

deti95060810
16. nov 2017

v tomto veku syn dostával spoloč. hry - Moje slovensko a pod.....mal to veľmi rád....
stavebnica Merkur....

simona24
16. nov 2017

Moj bude mat v januari len desat a pod stromcek dostene tlaciaren, knihy sonicku zubnu kefku (po tej tuzi), a jednej babky dostane asi pennyboard a od druhej elektricku stavebnicu, kde si zapaja elektricke obvody. Minuly rok dostal bicykel, kolieskove korcule(od jednej babky)a freestylovu kolobezku(od druhej babky) 🙂

davmar
16. nov 2017

na doma odporúčam Kúzelné čítanie s Albi ceruzkou. hod do gugla.

eliska13
16. nov 2017

@simona24 prosím Ťa nemáš link na tu stavebnicu?

zafir01
16. nov 2017

@jaja1979 takuto siltovku ma aj nas 6 rocny, dostal ju minuly rok, u nas v potrebach pre polovnikov/ rybarov za 7 € 🙂 tym, ze chodime casto stanpvat a do lesa, maly ju casto vyuziva a tesi sa z nej stale aj po roku 🙂

ema234
16. nov 2017

@fiffinkaa tak playko by som synovi nikdy nekupila.

simona24
17. nov 2017

@eliska13 nie este nemame vybrane, ale ked si das do googlu elektronicke stavebnice tak ti ich vela vyhlada, uz len vybrat ktoru 🙂

erickatt
17. nov 2017

U nas knihy, ale čo tak korčule, skejt, alebo niečo na von?? Ešte je super blbosticka, ,, bludisko v lopte", neviem ako sa to presne volá, ale dostane to 9 ročný synovec aj moj 18 rocny syn .. nech he sranda. A ešte je super hra. Guličkova draha 15+. Takže by ho to bavilo. Skúsim kuk obrázok.

erickatt
17. nov 2017
puskaruka
17. nov 2017

Futbalová lopta

fiffinkaa
autor
17. nov 2017

Ďakujem všetkým za super typy, niektoré názvy som počula prvý raz tak som googlila 🙂 tak u nás zatiaľ knihy, spoločenská hra, vak na sedenie, lyžiarska prilba a kolonožka..celkom ma zaujala guličková dráha a elektrická stavebnica - popozerám, spacák je tiež super typ, zíde sa rovnako ako aj ruksak 😉

vloky
17. nov 2017

Všetko na futbal, povyrastal zo všetkého a spoločenské hry 😉

sjuzan77
17. nov 2017

@erickatt tá blbosticka sa volá návyková lopta, tiež ju budeme kupovať 😉

fiffinkaa
autor
17. nov 2017

@sjuzan77 super

zuzka1.
17. nov 2017

brain box spolocenska hra, gogo mikina, triko a kniha, lego creator dve stavebnice, hodinky digitalne, nakolko mu mobil do skoly nedovolim. Este musim nejaku spolocensku hru najst, lebo to mame najradsej.

fiffinkaa
autor
3. dec 2017

Aké spoločenské hry by ste odporučili?
máme dostihy, brain box, monopoly, carcasone-nebaví, hrady a zámky, ..

evinaz
3. dec 2017

Ja kupujem lyze, snowboard, RC robota na diaľkové ovládanie, svietiace 3D puzzle Big Ben, fyzikalne laboratorium a pyzamo.
Na sviatok inak dostal tiez dron, ako tu uz bolo spomenute, to bolo mega radosti, hrava sa s nim často. Tak isto antistresove omalovanky ho silno držia.
Knihy mu kupujeme bežne hocikedy, lebo veľmi rad číta, takže tie pod stromček nedostane.

fiffinkaa
autor
3. dec 2017

@evinaz prosím ta mohla by si mi dať link na RC robota, je ich viac..dakujem.

eliska13
3. dec 2017

@fiffinkaa Activity, Pandemic, Osadníci z Katanu...

neznamaznama
23. okt 2020

Ja by som poradil kolobežku je to dobrá vec. Dá sa s tím vonku všeličo robiť.