Ahojte baby čo odporúčate kúpiť na Valentína priateľovi?Niečo originálne? Ja už vážne netuším tak diskutujme vďaka za nápady 🙂 😉
No ešte lepšie kedže si chlap 🙂 No tak fu to je žažké on nemá také hobby koly práci nemá čas ale chcela by som niečo originálne nie take klasické ako vankúšik alebo plyšáčik také už má od dávna 🙂
@little_teddy no ale ak nezistime co mu je blizke, tak tazko to bude origos a prekvapenie
A teba by čo prekvapilo- potešilo ak sa msiem spýtať ? 🙂
@little_teddy momentalne by ma prekvapilo hocico 🙂 ale urcite by som sa potesil nejakej knihe, alebo fajke na tabak.
No tak to ako vravíš je o záujmoch presne on ani nefajčí , žeby aspoň niečo také ale teraz som našla , že sa dá vytvoriť čokoláda akú chceš a nápis na ňu nejaký a rámček okolo nej tak to by bolo celkom pekné
@little_teddy ani ja nefajcim preto by ma to prekvapilo. cokolada je fajn.
A co nejaky vtipny darcek? Ja som svojmu kupila boxerky s napisom na velkosti zalezi hihi a celkom sme sa obaja na tom pobavili🙂 alebo trebars ma rad fotbal tak rqz dostal cokoladovu futbalku..ja mam rada vtipne a originalne darceky🙂
@kattrin5 ahoj a kde si zohnala take trenky ?
Vies co ja zijem v usa tuba najdes take veci na kazdom "rohu" ale skus pobludit na google iste sa da take nieco zohnat alebo objednat aj na sr
@little_teddy Neviem aky mas budget, ale nerozmyslala si nad nejakym Valentinskym predlzenym vikendom niekde v Tatrach, alebo niekde inde.
skuste tu ja som kupil zene ale mozete aj svojej polke nieco navrhnut... http://www.edarceky.eu/
Ďakujem za nápady dám si to dokopy a niečo vymyslím 🙂
🙂 aj ked niesom baba poradim. napis co priatel robi, comu sa venuje, co ma rad.