😉 😀 ...budúcim oteckom hlavne! ... nech nekupujú len oni nám, ale aj my im niečo praktické pre otcovstvo :D
mojho by potesila kniha o pokri, ale vsetko dostupne ma uz precitane, takze asi parfem
ja som mu kupila nike penazenku, este by chcel aj tasticku nike aked som bola tehotna minuli rok som mu kupila tricko naj naj naj ocinko na svete 🙂
Veľmi dobrá otázka. Rada oživím túto tému a nechám sa inšpirovať Vašimi nápadami 😉
...................nič 😎
minulý rok to bola kozmetika.tento rok len taká drobnosť - osuska s nadpisom Skvelý manžel. A k tomu ešte cd Il divo.
Kvely typ na darceky pre deti, manzelov najdeter na
www.superhelma.cz
Ak niekto hľadáte super darček pre oteckov, doporučujem oblečenie s nápisom - nejlepší tatino na svete a pod. Prípadne rovnaké tričko pre tatinka a dieťa
Kúpte peknú knihu, ktorú bude pred spaním čítať deťom. Napríklad Tatínek není k zahození 🙂
Kniha špeciálne pre deti a tatinka je super nápad. Ja som tak objednala z egmontu Pohádky do postýlky pro malé nezbedy. a túto knižku može čítať len tatinko 🙂
A čo tak zážitkové darčeky? My sme tatinkovi zaplatili pilotom na skúšku 🙂
no, ja som uz manzelovi kupila porsche design penazenku - jemu sa to moc paci, uz ma notebook tasku aj tu buzi tasticku od nich, tak bude mat dalsiu vecicku... chce este parfem a klasicky mu chcem pozriet nejaku vychytavku na manzetove gombicky - to asi pozriem v MLKu 🙂
no, ja by som pod stromcek nechcela dostat veci pre babatko, takze nevidim dovod preco by muz mal 🙂 dietatko dostane svoje vlastne darceky a my budeme dalsie rodit asi az v auguste, takze dovtedy este bude na darceky milion inych prilezitosti 😅