Som rozvedena a mala som par vztahov aj predtym - muzi mi davali k sviatku kvety, sperky, parfum,…ale nikdy som nedostala nic v tvare srdca.
Teraz sa mi to prvykrat stalo.
Myslite, ze chlap kupi taky darcek ajked si nie je jsty svojimi citmi? Alebo to mam brat tak ze ma naozaj ma rad?
Ja by som srdce s napisom Lubim t nekupila len tak …
na toto je skvely vtip - dobry den, kolko stoji to srdiecko s textom Lubim ta?.... 5 eur.... tak si ich prosim 10 🙂
@h2 nie 😂
Bol to sperk v tvare srdca a bomboniera lubit ta. Mala som sviatok.
Ak je to tak, že tam bolo aj srdiečko, ako šperk a ešte aj bonboniéra s týmto textom, tak ja osobne si myslím, že je to jasné. Ľúbi Ťa! 😍♥️
@nikolka1986 Niekto má veľký problém so slovným vyjadrením citov. Podľa mňa, v tomto prípade je to jasné. Neviem si predstaviť, že by toto kupoval niekto, kto to tak nemyslí.
@h2 podla mna slovny prejav je nieco velmi silne a po nie dlhom case mozno aj nevhodne (?) vravim si ze kupit sperk mohol aj v inom tvare a vybral si srdcw. Ale nechem si zacat namyslat
Myslím, že si nenamýšľaš. Keby kúpil len ten šperk, dalo by sa o tom uvažovať, ale ak to ešte aj poistil bonboniérou práve s týmto textom, tak to určite nie je preto, že inú by nemali.
@h2 ved to. Nie je to 35 rocny chalan.
@taga dik baby. Nechcem sa citit ako naivka preto sa pytam
Darcek v tvare srdca da clovek co nema ponatia co by dal. Je to taky ten zdvorilostny dar co neurazi ani nenadchne.. Aj ked vankus v tvare srdca je nieco co by sa malo zakazat vyrabat. Ved kvety su podla mna taka nestarnuca klasika
Citam sperk: tak to je nieco viac 🙂
Existuje milión bonboniér bez textu. On však vybral takúto inú. Len tak to asi nebude. Jedine, že by to bol nejaký Casanova, ktorý vie, ako si ženu získať. Nič ste si k tomu nepovedali? Aj keď má náhodou o svojich citoch hovoriť priamo, už jeho reakcie na túto tému by ti mohli napovedať viac.
Len som to preletela, tak prepac ak si uz pisala... Ako dlho ste spolu a ako daleko ste vo vztahu? Lebo ak len par tyzdnov, tak taky dar by ma zarazil.
@andreatytler to som nepisala. pozname sa cc 4 mesiace. mna to zarazilo preto, ze je to ten rozvazny clovek. myslim, ze by sa nezahraval, zbytocne nenamotaval, ... ale tak mozne je hocico
@lintu neviem, akym sposobom o tom komunikovat. Za darcek som podakovala, ale nic k tomu som nenaznacila. Nechcela som ho dostat do neprijemnej situacie. Ved to, ze nozno si ma len chcel omotat okolo prsta ale to by mi pripadalo take pubertalne skor …
Uzivaj si vztah a neries blbosti. Ja som dala xy srdiecok a neviem akych darov a nelubila som dotycneho. S muzom sme si prave naopak nikdy taketo dary nedavali a lubime sa
@petulda333 ja by som srdiecko nedala len tak … ale kazdy to vnima inak.
Riesis veci ako 15 rocna pubertiacka. Aj ja sa pripajam k nazoru od
@petulda333
Mne veci so srdieckami pripadaju neskutocne gycove.
Chces mi tvrdit,ze si nikdy ziadnemu ex nedala srdce?ci nepovedala,ze ho lubis? Aj pubertalne lasky a tak. Su to hluposti. Ide o to,ako sa k tebe sprava a nie co od neho dostanes. Mne vela kamosiek vravi,ze co mam za muza ked mi kupuje gerbery a nedava sperky atd. Ze to musi,kvety jedine ruze a vela. A ja ich rada nemam,kupi mi jednu gerberu,sperky nenosim,tak kupi knihu. Dolezite su ine veci.
@stanulienkat presne. Uplne bez napadu darceky. Supnut srdce akekolvek a hocikde a uz velka laska 😒😒
Myslim ze ak by ta chcel namotavat a zahravat sa s tebou, tak to by si videla uz skor a aj by o tom rozpraval. Taky kasanova sa nespolieha na darceky ale utoci na vsetkych frontoch.
Toto je podla mna od srdca.
@petulda333 nie
Nedala som nikomu srdce alebo nepovedala ze ho lubim…nikdy som to asi az tak necitila a teda berem to tak ze sa nehovori len-tak
@andreatytler myslim ze darcek mohol byt hocico …
Mozno len nic lepsie nemali na pumpe