Darček - význam

15. nov 2021

Som rozvedena a mala som par vztahov aj predtym - muzi mi davali k sviatku kvety, sperky, parfum,…ale nikdy som nedostala nic v tvare srdca.
Teraz sa mi to prvykrat stalo.
Myslite, ze chlap kupi taky darcek ajked si nie je jsty svojimi citmi? Alebo to mam brat tak ze ma naozaj ma rad?
Ja by som srdce s napisom Lubim t nekupila len tak …

gladys_07
15. nov 2021

Mozno len nic lepsie nemali na pumpe

birika
15. nov 2021

na toto je skvely vtip - dobry den, kolko stoji to srdiecko s textom Lubim ta?.... 5 eur.... tak si ich prosim 10 🙂

h2
15. nov 2021

@birika 😂 Nebolo to náhodou srdce s nápisom: Si moja jediná?

birika
15. nov 2021

@h2 takych vtipov je urcite vela - s roznym textom 🙂

autor
15. nov 2021

@h2 nie 😂
Bol to sperk v tvare srdca a bomboniera lubit ta. Mala som sviatok.

h2
15. nov 2021

Ak je to tak, že tam bolo aj srdiečko, ako šperk a ešte aj bonboniéra s týmto textom, tak ja osobne si myslím, že je to jasné. Ľúbi Ťa! 😍♥️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. nov 2021

@viestta
@h2
No preto som v pomikove lebo vravim nikdy mi nikto takto napriamo nic nevyznal a velmi ma to dojalo … necakala som to … preto som mozno aj zacala dumat ze ci to je z vaznosti alebo len tak pre dizajn

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
15. nov 2021

@nikolka1986 Niekto má veľký problém so slovným vyjadrením citov. Podľa mňa, v tomto prípade je to jasné. Neviem si predstaviť, že by toto kupoval niekto, kto to tak nemyslí.

autor
15. nov 2021

@h2 podla mna slovny prejav je nieco velmi silne a po nie dlhom case mozno aj nevhodne (?) vravim si ze kupit sperk mohol aj v inom tvare a vybral si srdcw. Ale nechem si zacat namyslat

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
15. nov 2021

Myslím, že si nenamýšľaš. Keby kúpil len ten šperk, dalo by sa o tom uvažovať, ale ak to ešte aj poistil bonboniérou práve s týmto textom, tak to určite nie je preto, že inú by nemali.

h2
15. nov 2021

@viestta Chlap, ktorý necíti lásku, by sa vyhol bonboniére s nápisom "Ľúbim Ťa", ako čert krížu. To by radšej nekúpil nič.

autor
15. nov 2021

@h2 ved to. Nie je to 35 rocny chalan.

taga
15. nov 2021

@h2 tak trefne a perfektne si to vysvetlila! Suhlasim do bodky.
Autorka, nie vzdy je treba hladat skryte vyznamy, toto je jasne ako facka. Uz jasnejsie ti to ani povedat nemohol 😉 su chlapi, co maju problem so slovami, ale nastastie mame aj ine vyjadrovacie moznosti..

autor
15. nov 2021

@taga dik baby. Nechcem sa citit ako naivka preto sa pytam

kitycat
15. nov 2021

Darcek v tvare srdca da clovek co nema ponatia co by dal. Je to taky ten zdvorilostny dar co neurazi ani nenadchne.. Aj ked vankus v tvare srdca je nieco co by sa malo zakazat vyrabat. Ved kvety su podla mna taka nestarnuca klasika

Citam sperk: tak to je nieco viac 🙂

h2
15. nov 2021

@kitycat Darček v tvare srdca dá podľa mňa aj človek, ktorý túži vyjadriť city k niekomu, ale nedokáže to vyjadriť slovami. Alebo dokáže, ale má obavy, že by tým niečo pokazil.

lintu
15. nov 2021

Existuje milión bonboniér bez textu. On však vybral takúto inú. Len tak to asi nebude. Jedine, že by to bol nejaký Casanova, ktorý vie, ako si ženu získať. Nič ste si k tomu nepovedali? Aj keď má náhodou o svojich citoch hovoriť priamo, už jeho reakcie na túto tému by ti mohli napovedať viac.

andreatytler
16. nov 2021

Len som to preletela, tak prepac ak si uz pisala... Ako dlho ste spolu a ako daleko ste vo vztahu? Lebo ak len par tyzdnov, tak taky dar by ma zarazil.

autor
16. nov 2021

@andreatytler to som nepisala. pozname sa cc 4 mesiace. mna to zarazilo preto, ze je to ten rozvazny clovek. myslim, ze by sa nezahraval, zbytocne nenamotaval, ... ale tak mozne je hocico

autor
16. nov 2021

@lintu neviem, akym sposobom o tom komunikovat. Za darcek som podakovala, ale nic k tomu som nenaznacila. Nechcela som ho dostat do neprijemnej situacie. Ved to, ze nozno si ma len chcel omotat okolo prsta ale to by mi pripadalo take pubertalne skor …

petulda333
16. nov 2021

Uzivaj si vztah a neries blbosti. Ja som dala xy srdiecok a neviem akych darov a nelubila som dotycneho. S muzom sme si prave naopak nikdy taketo dary nedavali a lubime sa

autor
16. nov 2021

@petulda333 ja by som srdiecko nedala len tak … ale kazdy to vnima inak.

stanulienkat
16. nov 2021

Riesis veci ako 15 rocna pubertiacka. Aj ja sa pripajam k nazoru od
@petulda333

Mne veci so srdieckami pripadaju neskutocne gycove.

petulda333
16. nov 2021

Chces mi tvrdit,ze si nikdy ziadnemu ex nedala srdce?ci nepovedala,ze ho lubis? Aj pubertalne lasky a tak. Su to hluposti. Ide o to,ako sa k tebe sprava a nie co od neho dostanes. Mne vela kamosiek vravi,ze co mam za muza ked mi kupuje gerbery a nedava sperky atd. Ze to musi,kvety jedine ruze a vela. A ja ich rada nemam,kupi mi jednu gerberu,sperky nenosim,tak kupi knihu. Dolezite su ine veci.
@stanulienkat presne. Uplne bez napadu darceky. Supnut srdce akekolvek a hocikde a uz velka laska 😒😒

andreatytler
16. nov 2021

Myslim ze ak by ta chcel namotavat a zahravat sa s tebou, tak to by si videla uz skor a aj by o tom rozpraval. Taky kasanova sa nespolieha na darceky ale utoci na vsetkych frontoch.
Toto je podla mna od srdca.

autor
16. nov 2021

@petulda333 nie
Nedala som nikomu srdce alebo nepovedala ze ho lubim…nikdy som to asi az tak necitila a teda berem to tak ze sa nehovori len-tak

autor
16. nov 2021

@andreatytler myslim ze darcek mohol byt hocico …