Ahojte hľadám inšpiráciu na koniec školského roka. Syn je prvák a má pána učiteľa. Poraďte nejaký darček, ktorý by bol vhodný pre chlapa. (žiadne vankúšiky, srdiečka ani mydielka by to nemali byť)
Ďakujem
pero, zápisník, flasticka 🙂
@petrasalajova okrem uz spomenutych ma napada personalizovany hrncek na kavu pre pana ucitela, my sme dali vyrobit a na spodku je napisane od ...(meno dietata). Sak kavu piju aj chlapi, nie? :D
Aj to pero, ak by bolo personalizované, tak si myslím, že by to bol veľmi pekný darček. Mamka robí riaditeľku v MŠ a má doma vystavených veľa takých milých darčekov, aj hrnček 😉
Akurát som sa pýtala chlapa ale ten učí druhý stupeň tak tak polozartovne z fleku že najkrajší darček je ze ich 2 mesiace neuvidí a cigy 😁....ale teda ma kresby od detí alebo hrnčeky na kávu alebo aj čokolády dostáva a sem tam aj kvetinku
@petrasalajova poukazka do knihkupectva
moja dcera ma ucitela a dava mu velku cokoladu na nervy vzdy sa potesil
@petrasalajova
@petrasalajova mozes vybrat akýkoľvek text
@petrasalajova nie som zastanca kupovania somarin. Ja by som dala med od včelára alebo niečo také.
@petrasalajova ja by som mu určite nadávala somariny ako hrnček alebo pero. Ako učiteľ má takých vecí podľa mňa milión a úprimne tie hrnčeky sú veľmi gýčová vec. Sú to zbytočnosti. Súhlasím s @gbgb To je napr vec ktorú každý využije a nezapadne prachom niekde v skrinke. Alebo nejaký malý košík dobrôt. Myslím že chlapa vždy poteší akékoľvek jedlo. Upečené domáce keksíky s ktorými bude syn pomáhať alebo také niečo. To mi príde milé a osobné.
Zaujimava by bola aj klobaskova kytica 😀
Laserové ukazovátko 😂
Nejaka detska kniha, ktoru by mohol s detmi vyuzit... napr kniha Vcely, alebo Stromy a pod. Su krasne ilustrovane, take velkoformatove a budu to deti preberat, mozno aj pojdu ku vcelarovi, nasi boli... ak je to tvorivy pan ucitel, tak sa potesi.
@petrasalajova a to sa ma? A moze? N
@malva123 čo sa má a môže? Myslíš darček? však na začiatku a konci roka sa vždy nosili kvety učiteľkám. No a keďže máme učiteľa tak by som chcela vymyslieť niečo vhodnejšie pre chlapa.
@petrasalajova Ahoj, možno nejaké pero? 🙂